Päivitetty 10.09.2017

Kodin saanut koira: MAIRE (Black family)


Syntymäaika: 2/2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
steriloitu

 

6.2.2017
Maire on viettänyt koko tähän astisen elämänsä tarhalla (Onevet) ja on osa isompaa sisaruskatrasta, Black familyä. Toisin kuin muut katraan tytöt, Maire on väritykseltään ruskea. Katraaseen kuuluu Mairen lisäksi Penne, Noona ja Odele. Maire on noin yksi vuotias, keskikokoinen koiran alku. Tyttö on vielä kovin pentumainen, vasta aikuisuuden kynnyksellä. Mairen säkäkorkeus on n. 50cm ja painoa tytöllä on tällä hetkellä hieman vajaa 20 kiloa. Todennäköisesti tyttö ei tästä ainakaan korkeutta enää juurikaan kasva, painoa voi/saa muutama kilo tulla.

Maire tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa, mutta on alistuvainen. Hakee turvaa ihmisestä ja tulee mielellään siliteltäväksi. Aluksi Maire oli ollut häkissä muiden koirien kanssa, mutta alistuvana oli saanut muilta koirilta nenillensä. Asuttaa häkkiään tällä hetkellä itsekseen. Maire on hieman ujo, erittäin hellyydenkipeä ja painautuu ihmistä vasten. Nauttii rapsutuksista ja on ujoudestaan huolimatta luottavainen. Tulevassa kodissa voisi olla reipas, mutta rauhallinen koirakaveri, jonka kanssa Maire saisi rauhassa rohkaistua ja kasvaa tasapainoiseksi aikuiseksi kotikoiraksi.

20.3.2017
Aktiivimme vierailivat Romaniassa ja toivat mukanaan Mairen kuulumiset sekä uusia kuvia! Maire on aivan ihastuttava, tasapainoisen oloinen kiltti tyttö. Ihmisen huomio voittaa kaikki herkut ja se haluaakin pysytellä ihmisten lähellä. Tilaisuuden tullen Maire punkeaa syliin ja jakelee pusuja. Todella ihmisrakas tyttönen, joka tulee tarhalla myös muiden koirien kanssa hyvin juttuun. Maire on helpon ja mutkattoman oloinen nuori koira, jolta puuttuu enää rakastava perhe. Lisätty uusia kuvia!

17.5.2017
Maire on reipastunut aivan käsittämättömän paljon! Se polskii ja pärskii menemään vesialtaassa ja tohottaa ympäriinsä. Maire pusuttelee ja kiipeää syliin, eikä millään malttaisi lopettaa. Sohvaperunaksi Mairesta ei ole, mutta lenkki- ja harrastuskaverin siitä saa maailman mainioimman! Energinen ja iloinen, ystävällinen nuori koira. Joko olisi Mairen aika päästä ikiomaan rakastavaan ja aktiiviseen kotiinsa?

17.7.2017
Tapasimme ihastuttavan hymytytön Mairen Romanian reissullamme heinäkuun alussa. Ulkona tyttö on tosi reipas, tervehtiin iloisesti uudetkin ihmiset ja suorastaan tanssahtelee ilosta. Ukkosmyrskyn takia jouduimme siirtymään sisälle pieneen tilaan ja se Mairea hieman jännittää. Videon alkujännityskin suli nopeasti pois ja tyttö rentoutui namie avustuksella. Todella herttainen ja kiltti sekä sopeutuvaisen oloinen. Sopisi varmasti monenlaiseen perheeseen. Missä on tämän herkän tytön ikioma koti?

Mairelle lisätty uusia kuvia ja video!

29.7.2017
Ihana Maire on kovin onnekas, sillä se on varattu ja sitä odottaa ikioma koti Suomessa!

_________________________________________________________________________

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Maire saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Maire on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Mairen yhteyshenkilö on Elina Silvennoinen

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.