Päivitetty 20.03.2017

Kodin saanut koira: ELLIOT


Syntymäaika: 1/2016
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Deissima Roxana)
kastroitu

 

17.1.2017
Elliot on yksi onnekkaista. Se pelastettiin viime talvena lumen keskeltä pahoin kylmettyneenä ja sen vuoksi lähes jo menehtyneenä. Elliot oli vasta pieni pentu kun se oli jätetty selviytymään itsekseen keskelle pakkasia. Oli suoranainen ihme, että koiralapsi jäi henkiin. Taistelijan luonne sekä hyvä hoito veivät onneksi voiton ja Elliotista kasvoi komea ja vahva nuori mies, joka on asustellut pelastumisestaan saakka yksityisellä tarhalla Roxana Deissiman luona.

Luonteeltaan Elliot on sosiaalinen ja avoin. Nuoren koirapojan ominaisuudessa myös Elliot on leikkisä, energinen, aktiivinen ja iloinen touhupakkaus, joka rakastaa ihan kaikkia ja kaikkea. Elliotilla on erinomaisen hyvät vuorovaikutustaidot ja se tuleekin moitteetta juttuun kaiken ikäisten ja kokoisten koirien kanssa. Myös ihmisistä Elliot pitää kovasti, se kiintyy nopeasti ja ottaa avosylin vastaan myös tuntemattomat ihmiset; kaikki potentiaaliset rapsuttajat ovat tervetulleita ja heidän kanssaan ystävystytään samantien.

Kooltaan Elliot on suurehko. Se painaa noin 25kg ja korkeuttakin on kertynyt noin 55cm. Nuoresta iästä johtuen etenkin massaa, eli raamikkuutta ja kiloja on odotettavissa hiukan lisääkin. Välillä Elliot luulee olevansa pienen pieni poika edelleen ja kiipeää hoitajiensa syliin halailtavaksi. Elliot ei hauku tarhalla juuri ollenkaan ja se on muutenkin luonteeltaan sosiaalinen, helpohkon oloinen, oppivainen ja kuuliainen nuori mies. Elliot sopii niin koiralliseen kuin koirattomaankin kotiin ja sitä voi hyvin harkita myös ensimmäiseksi koiraksi. Oppimishaluisesta ja kontaktia hienosti hakevasta Elliotista saisi varmasti myös hyvän harrastuskaverin.

20.3.2017
Elliotin Romanian päivät alkavat olla elettyä elämää, sillä poika matkustaa pian kotihoitoon Saksaan. Hyvää ja leppoisaa loppuelämää, ihana Elliot!

——————————————————————————————————————————————————————————–

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Elliot saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Elliot on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Lilli Lanér


 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.