Päivitetty 14.09.2016

Kodin saanut koira: EVA C (nyk. Ava)


Syntymäaika: 2013-2014
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
ei steriloitu

 

23.8.2016
Eva C on löytynyt Onevetin työntekijän matkatessa tarhalta klinikalle ja tällä hetkellä Eva C  on Cosoban tarhalla Romaniassa.
Tapasimme suloisia pieniä aikuisia koiria viime matkallamme Romaniassa. Yksi näistä on Eva C, joka on hellyttävä ja kiltti. Se tulee tervehtimään meitä, antaa helposti tutkia itseään ja sylissäkin erittäin rauhallinen tyttö. Eva seurailee, mitä me ihmiset oikein puuhastellaan, kun kuvaamme ja käymme muitakin koiria läpi. Se tulee välillä mukaan iloisesti touhuamaan ja siirtyy jälleen sivummalle seuraamaan tapahtumia. Eva ei juurikaan hauku, eikä muutoinkaan tuo itseään erityisesti esille, vaan käyttäytyy hillitysti. Eva C tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja  jakaakin häkin kolmen muun narttukoiran kanssa.

Kokoa Eva C:llä on noin 35 cm ja paino noin 7-8 kg

31.8.2016
Eva C on tänään varattu omaan kotiin.

14.9.2016
12.9.2016 päivällä saapui lento, joka toi jälleen uusia koirakansalaisia Suomeen. Tällä lennolla, omaan kotiin saapui myös suloisen hellyttävä pikkuransu Eva. Onnea uuteen elämään Eva C, joka uudelta nimeltään on Ava.

_________________________________________________________________________________________________

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Eva C saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Eva C on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Stina Nurmikoski

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.