Päivitetty 30.09.2018

Kodin saanut koira: FEE FEE


Syntymäaika: 7/2017
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Carpe)
steriloitu

 

Perustiedot ja tausta

Herttaisen Fee Feen tarina melko surullinen. Se heitettiin ulos autosta erään naisen pihalle. Monen mutkan kautta tämä nainen kuuli Carmen Mandescusta ja Carmen neuvoi naista viemään Fee Feen tutulle eläinklinikalle. Fee Feellä on löydettäessä silmä pullahtanut ulos ja se oli todella huonossa kunnossa täynnä kirppuja. Fee Feen toinen silmä on poistettu ja nyt tämä erityisen ihastuttava neiti on valmis adoptio-ohjelmaan. Fee Fee etsii omaa loppuelämän kotiaan Carpen tarhalla.

Luonteeltaan Fee Fee on melkoinen tättähäärä. Sillä on paljon energiaa ja pienikokoiseksi koiraksi, se hyppii ja pomppii todella korkealle halutessaan huomiota. Naapurihäkkiin mentäessä huomaa, kuinka betoniseinän yli vilahtelee tasaisesti Fee Feen pörröinen pää. Kaunis Fee Fee kaipaa kovasti ihmisen seuraa ja huomiota ja se on todella reipas ja iloinen. Fee Fee on niin toisia koiria kuin ihmisiäkin kohtaan ystävällinen ja tasapainoinen. Neiti tulee tulevassa kodissa kaipaamaan säännöllistä liikuntaa ja muuta aktivointia, sillä mikään sohvapuudeli se ei ole. Tarhalla Fee Fee haukkuu ajoittain saadakseen huomiota.

Ihanalla Fee Feellä on arvion mukaan painoa noin 6 kg ja säkäkorkeutta noin 30 cm. Fee Fee on arviolta noin vuoden vanha.

30.09.2018
Fee Fee lensi omaan kotiin Suomeen 29.9.

04.08.20182018
Fee Fee on tänään varattu omaan kotiin Suomeen! Valtavasti onnea Fee Feelle ja sen tulevalle perheelle <3

15.07.2018
Fee Fee on saanut useita potentiaalisia kotiehdokkaita, joten neidistä ei tällä hetkellä oteta enempää kyselyitä vastaan. Kiitos valtavasti kaikille!

06.07.2018
Fee Fee on lisätty adoptio-ohjelmaan.

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Fee Fee saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Fee Fee on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Fee Feen yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.