Päivitetty 22.06.2017

Kodin saanut koira: FIINU


Syntymäaika: 2014-2015
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
steriloitu

17.5.2017
Pentutehtailu on ongelma myös Romaniassa. Onneksi jokunen Bukarestissa toimivan pentutehtaan kääpiökoirista on pelastunut yhteistyöklinikallemme Onevetiin.  Tällä kertaa kadulle joutumiselta välttyi tämä n. 2-3-vuotias shitzumix Fiinu.

Fiinu on epäilemättä saanut useammat pennut, mutta nyt sen työ pentukoneena on ohi. Taustoistaan huolimatta Fiinu on ystävällinen koira, joka viihtyy ihmisen lähellä. Tarhaolosuhteissa pikkuinen oli hiljainen, joten ei ole tiedossa kykeneekö se haukkumaan. Fiinu painaa noin 6 kg.

Suloinen ja herkkä koira vaatii rauhallisia otteita ja positiivista vahvistamista jotta se oppii kotikoiran elämään. Perehdythän myös shitzun rotuominaisuuksiin ja esimerkiksi turkin hoitoon liittyviin seikkoihin kun harkitset adoptiota. Pienikin koira tarvitsee liikuntaa, eikä pitkä selkä kestä ylipainoa.

30.5.2017
Ihana Fiinu on varattu omaan loppuelämän kotiin.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Fiinu saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Fiinu on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot Noora Lindroosille

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.