Päivitetty 29.04.2018

Kodin saanut koira: FILOU


Syntymäaika: Noin 8/2017
Sukupuoli: Uros
Sijainti: Romaniassa (Mihaela Soare)
Ei kastroitu

 

 

Perustiedot ja tausta
24.2.2018
Filou on löytynyt Kulkurien pitkäaikaisen yhteistyökumppanin, romanialaisen eläinsuojelijan Mihaela Soaren toimesta, pellolle hylättynä. Mihaela otti tämän, noin 6kk ikäisen, uroksen mukaansa ja näin Filoulle avautui mahdollisuus parempaan elämään. Mihaelalla asuu melko monta koiraa ja kissoja ja näiden kanssa Filou tulee oikein hyvin toimeen. Kissat kiinnostaa mutta hyvällä tavalla. Hän kuvailee Filouta aktiivisena ja leikkisenä poikana, joka mielellään pyytää muita koiria leikkimään kanssaan mutta joka myös hienosti uskoo ja väistää jos toinen koira hieman komentaa häntä.

Filou ei ole mitenkään erityisen kova haukkumaan mutta jos toiset haukkuu, hänkin niin tekee. Ihmisille FIlou on sosiaalinen ja tulee heti luokse hakemaan huomiota. Poika antaa myös käsitellä ongelmitta.

Kooltaan Filou on noin 30cm, 10kg ja on enemmän pötkylä kuin hujoppi.

Päivitykset

29.4.2018
Filou lensi Suomeen 27.4.2018 ja matka kohti omaa kotia jatkui yhdessä oman ihmisen ja muun perheen kanssa <3

15.3.2018
Filou varattiin tänään omaan kotiinsa.


Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkistemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Filou saapuu Suomeen kastroituna (mikäli fyysisesti on siihen valmis), asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Filou on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasti sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Filoun yhteyshenkilö on Mia Takolander

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.