Päivitetty 07.07.2020

Kodin saanut koira: FLORA


Syntymäaika: 2017
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa(Carpe)
steriloitu

 

Perustiedot ja tausta
4.1.2020

Romaniassa, lähellä Bukarestia sijaitsee Carpen tarha, joka on rakennettu Carpe-yhdistyksen perustajan Carmen Mandescun ja Kulkureiden kanssa yhteistyössä. Carmen Mandescun on romanialainen eläinsuojelija, joka tekee kaikkensa auttaakseen kulkukoirien tilannetta Romaniassa parempaan suuntaan. Tarhalla työskentelee suomalainen Veera Nuri huolehtien Carpen noin sadan koiran jokapäiväisistä tarpeista. Carpen tarhalta pääsee Kulkureiden kautta jatkuvasti koiria myös Suomeen omiin koteihin.

Flora on löydetty myös Kulkureiden adoptio-ohjelmassa olevan Faunan kanssa läheiseltä pellolta  ja Veera on saanut tämän kauniin tyttösen kiinni muutaman yrityksen jälkeen. Flora on päässyt turvaan tarhalle 15.11.2019. Flora on ollut löydettäessä tiineenä, mutta sterilisoinnin yhteydessä pennut on abortoitu. Flora vaikuttaa itsenäiseltä koiralta, joka ei vielä ainakaan ole kovin kiinnostunut ihmisten läheisyydestä. Flora ei ole kuitenkaan pelokkaan oloinen. Tyttö tarkkailee vierailijoita, pysyttelee aika paljon kopissa. Floralle tutun Veeran mukaan tätä söpöläistä on helppo käsitellä. Flora vaikuttaa tällä hetkellä ihmisiin tottumattomalta ja hieman välinpitämättömältä, mutta ei aralta. 

Flora on kooltaan noin 35cm ja painoa tytöllä on noin 10kg.

Päivitykset
07.07.2020
Flora saapui Suomeen 4.7.

13.05.2020
Flora on varattu omaan kotiin Suomeen.

4.1.2020
Suloinen Flora aloitti oman kodin etsinnän Kulkureiden adoptio-ohjelmassa.

_______________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Flora saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Flora on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:  Sarianna Syrjä

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.