Päivitetty 20.09.2017

Kodin saanut koira: FLORINA


Syntymäaika: 7/2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Suomessa (Toijala)
steriloitu

 

Perustiedot ja tausta

Florinan alun tarina on lyhyt ja romanialaisittain onnekas. Florina on asunut Bukarestin lähettyvillä kadulla, ennen kuin Dr. Adina oli noukkinut koiran OneVetin hoitolaan Cosobaan. Cosobassa Florina vietti aikaa tarhaolosuhteissa helmikuusta 2017 aina elokuuhun 2017, jolloin se varattiin omaan kotiin ja se matkusti Suomeen.

AIka omassa kodissa jäi kuitenkin lyhyeksi täysin Florinasta riippumattomista syistä ja niinpä se siirtyi kotihoitoon ja uutta kotia etsimään 15.8.2017.

Florina on reipas, avoin ja rohkea nuori koira, joka vaikuttaisi hieman ns. sakumixiltä, mutta siinä on myös varmasti paljon muitakin rotuja. Hoitopaikassaan Florina tulee hienosti toimeen muiden koirien ja kissojen kanssa. Se opettelee hyvällä menestyksellä kotikoiran moninaisia oppeja ja onkin todella nopea omaksumaan uusia asioita. Florina antaa käsitellä itseään hyvin.

Florina on noin 50 cm ja noin 18-20 kg

20.9.2017
Florina on matkannut kotiinsa 6.9.2017

1.9.2017
Lori on tänään varattu omaan kotiin. Kiitos kaikille Loria kysyneille, teitä oli useita.

19.8.2017
Florinaa on hoitopaikassa kutsittu nyt Loriksi, ja tyttö alkaa osata nimensä jo toisen hoitopäivän päätteessä. Lori on joutunut lyhyessä ajassa kokemaan monia muutoksia ja moni koira olisi reagoinut muutoksiin varmasti Loria enemmän. Kertoo paljon Lorin luonteesta, miten mutkattomasti se on suhtautunut uusiin paikkoihin, uusiin koirakavereihin ja ihmisiin. Lori on utelias ja positiivinen koira, joka alkuun jännissä tilanteissa tarkkailee sivusta vähän aikaa korvat kallellaan ja tulee pian omatoimisesti tutustumaan tilanteeseen.

Lori on kotihoidossa Toijalassa, missä sillä on kavereinaan kolme muuta koiraa ja kolme kissaa. Lori kunnioittaa vanhempia koiria, mutta yrittää sitkeästi saada niitä leikkimään kanssaan. Leikkimielinen koirakaveri olisikin varmasti Lorille mieleen tulevassa kodissa.

Lori osaa jo melko hyvin kävellä hihnassa ja se antaa myös käsitellä itseään hyvin. Valjaiden pukeminen ja riisuminen ja mm. tassujen pyyhkiminen ovat ehtineet tulla jo tutuiksi. Lori syö hyvin ruokansa ja tarpeensa se tekee suurimmaksi osaksi ulos, kunhan vain alkuun pääsee sinne riittävän usein.

Lorilla on pieni hammasongelma, sillä on yhden poskihampaan juuri näkyvissä ja se on varmasti kipeä. Lori onkin nyt antibiootti- ja kipulääkekuurilla ja sille on varattu aika hampaan poistoon ensi viikolle.

Lorista lisätty muutamia uusia kuvia ja sen kuulumisia voi seurata myös täällä.

18.8.2017
Florina tulee etsimään uudestaan kotiaan, perheessä alkaneen sairatumisen tähden. Florina itse on hurmaava ja kaikkien kanssa toimeen tuleva nuori tyttönen, joka oppii uusia asioita nopeasti. Energinen nuori koira, joka kaipaa tekemistä ja koulutsta. Kotihoidosta saamme pian uusia kuulumisia ja päivitämme lisää Florinasta.

15.8.2017
Florina saapui kotiin 13.8.2017

21.7.2017
Florina varattiin omaan kotiin Suomeen.

8.6.2017
Florina sen kuin vain kaunistuu, eikä reippauskaan ole mihinkään kadonnut, vaan edelleen tulee uusia ihmisiä rohkeasti tervehtimään. Malttaa odottaa rapsutusvuoroaan, eikä kierrokset nouse uusien asioiden tullessa eteen. Kaikkien koirien kaveri ja ihmisten ystävä. Florina varmasti nauttisi perheestä, joka tekee ja touhuaa ja siinä välissä välillä leväten, koska on itse juuri sellainen.
Uusia kuvia lisätty.

24.3.2017
Florina on kasvanut kovaa tahtia ja näyttää tällä hetkellä jonkin sortin saku-huskymixiltä. Hauska ja kaunis koira, joka rohkeasti touhotti OneVetin tarhalla menemään, eikä ollut väliä oliko ulkona tai uudessa paikassa sisällä. Sosiaalinen ihmisiä kohtaan ja tulee tervehtimään ja pusuttelemaan. Ruuan suhteen piti pientä murinaa, kun toinen koira tuli samalle ruokakupille, mutta kun toinen kohteliaasti poistui, ei Forinaa haitannut asia sen enempää. Ulkoilee isossa koiralaumassa ulkona ja tulee siellä hyvin toimeen kaikkien kanssa.

 

—————————————————

 

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Florina on saapunut Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Florina on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

Yhteyshenkilö: Stina Nurmikoski

 

Kuvat aukeavat isommaksi klikkaamalla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.