Päivitetty 29.09.2023

Enkelikoira: FLYNN (Unelmatiimi) (nyk. Hugo)


Syntymäaika: 3/2020
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Associaton)
ei kastroitu

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Perustiedot ja tausta
8.10.2020

One Rescue Association ja heidän Cosoban kylässä ylläpitämä tarha ovat yksi Kulkurien pääyhteistyökumppaneista. Yhdistyksen takana on eläinlääkäri Adina Vladut, joka yhdessä miehensä kanssa myös ovat Onevet klinikan perustajat ja omistajat. Tarhalla asuu jatkuvasti satoja koiria, jotka odottavat oman kodin löytymistä.

Keväällä tarhan porteille hylättiin kahdeksan pennun pentue. Flynn, Naveen, Florian, ja Rapunzel olivat pentueen neljä onnekasta, jotka selvisivät huonoista lähtökohdista huolimatta. Tämä Unelmatiimi on nyt valmis adoptio-ohjelmaan etsimään omia rakastavia kotejaan.

Pennut ovat innokkaita, vilkkaita ja sosiaalisia niin ihmisiä, kuin muita koiriakin kohtaan. He osaavat myös haukkua, normaalien pentujen tapaan.

Flynnin arvioitu koko tulee olemaan aikuisena koirana noin 47-50cm ja 15-20kg.

Flynn etsii kotia, jossa on malttia ja kärsivällisyyttä kasvattaa hänestä aikuinen, tasapainoinen ja onnellinen koira.

Päivitykset 

20.7.2023
Saimme surullisia uutisia, Hugo on siirtynyt paikkaan, missä sillä ei enää ole kipuja. Otamme osaa perheen suureen suruun, Hugo sai elää elämänsä hyvin rakastettuna perheenjäsenenä.

14.11.2020
Flynn saapui reippaana ja riehakkaana aloittamaan seikkailuja täynnä olevan kotikoiran elämän.

24.10.2020
Aavistaakohan Flynn, että hänen elämänsä otti juuri uuden suunnan? Tarhan porteille hylätty pentu on varattu omaan kotiin. Onnea Flynn ja koti!

8.10.2020
Flynn pääsee mukaan adoptio-ohjelmaan hakemaan omaa loppuelämän kotia.

 

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Flynn saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Flynn on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Flynnin yhteyshenkilö on Mari Tammenkoski

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.