Päivitetty 12.08.2018

Kodin saanut koira: GAVRILUTZA (nyk. Nadja)


Syntymäaika: Noin 7/2017
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
Steriloitu

 

Perustiedot ja tausta

18.7.2018
Pienelle Gavrilutzalle kävi onni kun oma koti löytyi alta aikayksikön. Joskus näin voi käydä, jos etukäteen tiedämme kodista jossa sopiva koirapaikka on avoinna. Gavrilutza on löydetty keväällä kahden naisen toimesta metsänreunalta ja he toivat tämän pienokaisen toisen koiran kanssa turvaan Kulkurien yhteistyötahon One Rescue Associationin tarhalle, Cosobaan. One Rescue Associationin perustaja on samainen eläinlääkäri Adina Vladut, joka myös omistaa ja johtaa miehensä, eläinlääkäri Dragos Vladutin kanssa OneVetin eläinlääkäriklinikkaa Bukarestissa.

Gavrilutza on noin vuoden ikäinen tyttökoira, jolla on kokoa sellaiset 25cm, 5kg.

Päivitykset

12.8.2018
Pieni Gavrilutza pääsi lentämään Suomeen omaan perheensä luokse lauantaina 11.8.2018. Gavrilutzasta tuli Nadja uudessa elämässään.


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Gavrilutza saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Gavrilutza on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Gavrilutzan yhteyshenkilö on Mia Takolander

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.