Päivitetty 06.03.2019

Kodin saanut koira: GHEORGHE


Syntymäaika: 2013
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Happy Dogs Moreni)
kastroitu

 

 

Perustiedot
9.10.2018
Anda Popescu on kodittomien eläinten hyväksi ammatikseenkin työtä tekevä nuori nainen. Morenissa, noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä Bukarestista sijaitsee hänen johtamansa Happy Dogs Moreni-löytökoiratarha. Tarhalla asustaa tällä hetkellä noin 100 koiraa, joiden olot ovat moniin muihin yksityisiinkin tarhoihin verrattuna varsin hyvät. Koirat pääsevät päivittäin ulkoilemaan vapaana tarhan ulkoilupihalle, jossa ne saavat rentoutua, haistella ja leikkiä. Tarhan koirat asuttavat pääosin häkkejään yksin, ja niistä huolehtii kaksi palkattua työntekijää sekä tarhalla käyvät vapaaehtoiset, Anda itse mukaan lukien. Kaikkia koiria on mahdollisuus testata kissojen ja lasten kanssa.

Gheorghe on aiemmin elänyt kadulla, mutta Morenin työntekijät poimivat sen turvaan kun alueen isompien koirien kiusaaminen alkoi käydä kovin rajuksi. Kulkurien aktiivien vieraillessa tarhalla ei Gheroghea voinut olla huomaamatta, koska se ei meinannut pysyä innostukseltaan nahoissaan kun vierailijat tulivat sen kohdalle. Gheorghe rakastaa ihmisiä ja toivotti vieraat tervetulleeksi häkkiinsä, mutta se ei kuitenkaan se enempiä riehunut, vaan oli häkissään rauhallinen ja kohtelias. Myös ulkona tämä pötkylä mieluiten nuuskuttelee ympäriinsä eikä häslännyt turhia. Gheorghe haukkuu hieman muiden koirien mukana, mutta muuten se on todella hiljainen. Poitsu tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa, myös isojen koirien, taustastaan huolimatta.

Korkeutta pötkylällä on noin 35-40 cm ja painoa noin 14 kg.

 

Päivitykset

2.3.2019

Ihana Gheorghe tassutteli tänään ensiaskeleet Suomessa oman perheensä vierellä.

 

22.1.2019

Gheorghen korvaan kantautuu pian iloisia uutisia, sillä se on varattu omaan kotiinsa Suomeen!

9.10.2018
Gheorghe aloitti kodinetsinnän Kulkurien adoptio-ohjelmassa.

 

_____________________________________________________________________________________________

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Gheorghe saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Gheorghe on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Nina Ehrström

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.