Päivitetty 17.06.2016

Kodin saanut koira: GINI


Syntymäaika: 3/2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa
steriloitu

 

30.9.2015
Romaniassa on satoja jopa tuhansia kodittomia koiria. Osa näistä koirista on hylätty kaduille tai pellolle entisen omistajan toimesta, syy voi olla mikä vaan taivaan ja maan välillä. Joskus syyksi riittää se, että koira on kantanut omistajan kenkää suussaan. Toisinaan syy on se, että koira on nälkäänsä pihistänyt leivänpalan leipäkorista. On monenlaista koiraa, pientä ja suurta, nuorta ja vanhaa, jotka elävät turvatonta elämää ja jotka ansaitsevat paremman huomisen.

Eräs paikka mihin osa näistä tuhansista koirista pääsevät turvaan kaduilta, odottamaan sitä oman kodin löytämistä on Rescueyhdistys Kulkurit ryn:n pitkäaikaisen, luotettavan yhteistyötahon, Clinica Veterinara OneVetin eläinklinikka Bukarestissa tai eläinsuoja, hieman Bukarestin ulkopuolella, Cosoban alueella.

Kaksi pentua, jotka odottavat omaa kotiaan OneVetin suojissa on Gini ja Gia. Eräs OneVetin työntekijöistä löysi nämä tytöt heinäkuun alussa 2015. Siitä lähtien kaksikko on ollut turvassa ja saaneet ruokaa ja huolenpitoa. Tapasimme tytöt ensimmäisen kerran heinäkuussa ja syyskuun reissulla yhdistyksemme edustajat pääsivät taas viettämään hieman aikaa näiden kanssa. Nyt molemmat pennut ovat saaneet rokotuksensa ja ovat steriloituja sekä valmiita adoptio-ohjelmamme kautta siirtymään omiin koteihinsa.

Gini on tällä hetkellä noin 25-30cm ja painaa 10 kg:n hujakoilla. Aikuisiällä Gini tulee arviolta olemaan noin 40-45cm ja 15kg.

Ginillä on erityinen tapa pyytää ihmistä leikkimään. Gini nimittäin ryömii. Gini on sisaruksista alistuvaisempi. Molemmat ovat kuitenkin erittäin ihmisrakkaita ja tulevatkin mielellään hakemaan huomiota, ei kuitenkaan yli-innokkaalla tavalla. Gini ja Gia hoitavat mielellään toisiaan ja uskommekin, että tytöt tulisivat viihtymään kodissa jossa on kiva koirakaveri ennestään.

10.11.2015
Yhdistyksen edustajat kävivät Romaniassa marraskuussa ja tapasivat Onevetissa myös Ginin. Gini on iloinen tyttönen joka nauttii rapsutuksista ja ihmisen huomiosta. Gini komensi samassa häkissä asuvaa Andrewta kun tämän meniniki yltyi liian innokkaaksi ja vauhdikkaaksi.

Lisätty kuvia ja video Ginille.

24.1.2016
20.1.2016 on Ginille tärkeä päivä. Tuolloin tyttö varattiin omaan kotiin. Onnea Gini ja perhe <3

14.3.2016
10.3 Gini pääsi matkustamaan kotiin. Nyt tyttö saa nauttia kodin lämmöstä, sohvan pehmeydestä sekä omasta perheestään!

—————————————————————————————————————

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Gini saapuu Suomeen asianmukaisesti steriloituna, rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Gini on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Ginin yhteyshenkilö: Mia Takolander

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.