Päivitetty 03.09.2018

Kodin saanut koira: GLORIA


Syntymäaika: 7/2014
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Cosoba)
steriloitu
Tausta ja perustiedot
23.7.2018
Romaniassa hylätään myös ns. seurakoiria joko välinpitämättömien perheiden tai pentutehtailijoiden toimesta. Tämä syystä tai toisesta vaille kotia jäänyt pieni shit zu asustaa valkoisten koirien poppoon eli White familyn kanssa Cocoba tarhan ladossa ja tulee koirakavereidensa kanssa hyvin toimeen.
Noin 4-vuotias narttukoira on iloisen ja reippaan oloinen pikku neiti.  Gloria on  ihmisrakas ja nauttii rapsutuksista ja läheisyydestä. Antaa käsitellä itseään nätisti. Koiran hampaat ovat aika huonot, joten tulevan kodin täytyy huolehtia niiden asianmukaisesta hoidosta ja puhdistamisesta. Tulevan kodin on myös syytä perehtyä rodun turkinhoitoon.
Gloria on kooltaan n. 25 cm korkea ja 5 kg paivava.
7.8.2018
Pikkuinen Gloria on varattu ikiomaan kotiinsa Suomeen.
3.9.2018
Herttainen Gloria on lentänyt ikiomaan kotiinsa.
Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Gloria saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Gloria on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Rosa Haahtikari

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.