Päivitetty 30.06.2015

Enkelikoira: GOGU


Joulukuu 2014

Joulukuu 2014

GOGU

* Arvioitu syntymäaika n. 1.9.2014

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

 

12.1.15
Romaniassa, Frumusanin kylässä Anda ja Alina Murgun hoivissa tällä hetkellä elelevä Gogu on yksi pentu monien, monien pentujen joukossa. Se on samanlainen kuin muutkin ympärillään olevat pennut: iloinen, sosiaalinen ja avoin kaikelle uudelle. Silti se on omanlaisensa ja -näköisensä ja ihan oma persoonansa. Se on ystävällinen ja reipas koiranalku, joka tykkää viipottaa ympäriinsä ja kaipaa paljon tekemistä. Gogu sopisi mainiosti perheeseen, jossa on lapsia, jotka jaksaisivat sen kanssa touhottaa. Pelkästään kainalokaveriksi siitä ei ole, joskin se varmasti reippaan leikkituokion jälkeen sellaisenakin viihtyy. Gogu ei ainakaan tällä hetkellä ole kova haukkumaan ja se tulee toimeen kaikkien tapaamiensa koirien ja ihmisten kanssa. Kissoja se ei ole tavannut.

Gogu on tällä hetkellä 40 cm korkea ja painaa n. 7- 8 kg. Aikuisena se  tulee olemaan n. 50- 55 cm ja 20- 25kg.

30.6.2015
Gogu on menehtynyt jouduttuaan toisten koirien hampaisiin. Sitä odotti perhe Suomessa, jonka luokse se ei koskaan ehtinyt. Juokse vapaana, Gogu. 

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella.

Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessasi täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan, yksinolo ei suju heti itsestään ja tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa.

Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Urospennut kastroidaan tapauskohtaisesti, noin 7- 9 kuukauden ikäisinä. Mikäli Gogu tulee Suomeen kastroimattomana, tuleva koti sitoutuu kastroimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu halutessanne kastroinnin kustannuksiin 70 eurolla. Olethan yhteydessä yhdistykseen ennen sterilointia/kastrointia.

Gogu saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Gogu on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Gogun varaajana toimi Maarit Auranen.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.