Päivitetty 08.11.2014

Kodin saanut koira: GOLDIE


 

Goldie 2.10.14

Goldie 2.10.14

GOLDIE

* Noin 2 vuotias

* Narttu

* Steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

 

13.10.2014
Goldie on löytynyt syyskuussa 2014 metsästä yhdessä pienen pentunsa Tellan kanssa. Molemmat pikku-koirat olivat löydettäessä nälissään ja pääsivät onneksensa romanialaisen eläinsuojelija Mihaela Soaren hoiviin odottamaan uuden elämän alkua.

Goldie on noin 5kg painoinen. Luonteeltaan Goldie on rauhallinen ja mukava, lempeä ja tasapainoisen oloinen nuori koira. Se on sosiaalinen ja ystävällinen niin ihmisiä, toisia koiria kuin kissojakin kohtaan, joihin kaikkiin se on saanut Mihaelan luona tutustua. Goldie ei ainakaan toistaiseksi hauku, joten myös kerrostalo voisi olla sopiva vaihtoehto tämän pikku-neidin kodiksi. Hihnassa kävelyä Goldie ei vielä kunnolla osaa, mutta opettelu on työn alla.

Harkitessasi Goldein adoptointia, huomioithan että koiran luonne voi muuttua uuteen kotiin muuton jälkeen. Uuden omistajan on oltava valmis sitoutumaan koiran pitkäjänteiseen opastamiseen kotikoiran tavoille.

17.10.2014
Ilouutisia! Goldie on tänään varattu omaan kotiin Suomeen.

8.11.2014
Pikkuinen Goldie lensi tänään Suomeen oman, kovasti neitiä jo odottavan perheensä luokse. Onnea uuteen elämään Goldie!

Goldie luovutetaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, tautien varalta testattuna, loishäädettynä ja oman EU-passin omaavana. Se myös steriloidaan ennen Suomeen tuloa. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

Goldien kodinetsinnässä apuna on Taija M.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.