Päivitetty 08.11.2014

Kodin saanut koira: ZANA


4.10.14

4.10.14

ZANA

* Noin 1-vuotias

* Narttu

* Steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

 

21.10.2014
Zana tavattiin ensimmäisen kerran käyskentelemässä ruokakaupan edustalla, missä se kerjäsi ruokaa kaupan asiakkailta. Zanan onneksi Romanialainen eläinsuojelija Mandru Luiza sattui paikalle ja kiinnitti huomionsa tähän pikkuiseen koiraneitiin. Luizan kyykistyessä juttelemaan Zanalle, se tuli välittömästi häntä heiluen tervehtimään uutta tuttavuutta. Niinpä Luiza päätti ottaa neidin mukaansa, turvaan kadun vaaroilta.  Näin Zana päätyi Kulkureiden adoptio-ohjelmaan etsimään omaa loppuelämän kotia Suomesta.

Zana on pienen kokoinen, painoa sillä on noin 5kg verran. Luiza kertoo, että Zana on varmasti elänyt aiemminkin kotikoirana, sillä se ollut Luizan luona kokoajan rento eikä ole moksiskaan elämän äänistä. Ihmisten lähtiessä töihin neiti kapuaa välittömästi sohvalle nukkumaan rauhallisesti. Se tulee hyvin toimeen niin ihmisten, toisten koirien kuin kissojenkin kanssa. Luiza kuvaa Zanaa kaiken kaikkiaan tasapainoiseksi ja kultaiseksi koiraksi. Zana ei ole juurikaan haukkunut, joten tuleva koti voisi sijaita myös kerrostalossa. Nuoren koiran tavoin Zana on leikkisä ja oppivainen. Se nauttisi varmasti päästessään kotiin, jossa sille tarjottaisiin rakkauden lisäksi aivojumppaa ja aktiivista yhdessä tekemistä omien ihmisten kanssa.

Harkitessasi Zanan adoptointia huomioithan, että koiran luonne voi muuttua sen saavuttua uuteen kotiinsa. Tulevan omistajan on oltava valmis sitoutumaan nuoren koiran pitkäjänteiseen  kouluttamiseen kelvollisen koirakansalaisen tavoille.

27.10.2014
Zana on tänään löytänyt ikioman kodin Suomesta.

7.10.2014
Zana saapui tänään Suomeen. Yhteiselo uudessa kodissa on lähtenyt hyvin käyntiin ja Zana on hurmannut heti uuden perheensä.

Zana luovutetaan asianmukaisesti rokotettuna, sirutettuna, tautien varalta testattuna, loishäädettynä ja oman EU-passin omaavana. Zana myös steriloidaan ennen Suomeen tuloa. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.

Zanan kodinetsinnässä apuna oli Taija M.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.