Päivitetty 10.12.2014

Kodin saanut koira: GORDA


141115-gorda-prof-300x300
GORDA

* syntynyt arviolta 01.08.2014

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

15.11.14

Gorda on Glinan tarhalla asustava totaalisen hurmaava koiratyttö, jonka nahka on toistaiseksi sille aivan liian suuri. Liian suureksi se ei kuitenkaan tule jäämään, sillä sen arvioidaan kasvavan vielä melkoisesti ja aikuisena olevan noin kuusikymmentäsenttinen ja kolmikymmenkiloinen.

Aktiivimme tapasivat Gordan lokakuisella reissullaan Romaniaan ja kertoivat, että tyttö omaa vahvan tahdon ja paljon energiaa. Tarhalla Gorda leikki muiden pentujen kanssa ongelmitta, mutta ruokailutilanteessa se ärhenteli koirakollegoilleen. Se tuleekin tarvitsemaan kodin, jossa on aikaa ja tahtoa kouluttaa sitä, asettaa sille selkeät rajat sekä tarjota sille paljon henkistä aktiviteettia. Isokokoisena, määrätietoisena sekä energisenä koirana Gorda tarvitsee omistajan ja kodin, jossa on ennestään koirakokemusta ja jossa koiran hankintaa ollaan pohdittu pitkään ja perusteellisesti.

Mikäli Gordalle löytyy pian oma koti, sitä ei välttämättä steriloida Romaniassa. Tällöin tuleva koti sitoutuu steriloimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen. Yhdistys osallistuu steriloinnin kustannuksiin 25% osuudella kuittia vastaan.

10.12.14
Energinen Gorda-tyttö on varattu Tanskaan 🙂

Jos tiedostat koiran omistamiseen liittyvät ilot ja surut, olet varautunut panostamaan koiran laadukkaaseen ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan aktiivisen, tasapainoisen ja turvallisen kodin, ota yhteyttä. Huomioithan, että pentu saattaa elää seuranasi seuraavat viisitoista vuotta, joten harkitse hankintaasi huolella ja vauraudu siihen, että kykenet panostamaan koiran hyvinvointiin myös mahdollisten elämänmuutosten keskellä.

Gorda saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, mikrosirutettuna, loishäädettynä, useiden tautien varalta testattuna ja oman EU-passin kanssa. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot Maaritille.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.