Päivitetty 01.11.2016

Kodin saanut koira: GREGORE


Syntymäaika: 6/2012
Sukupuoli: Uros
Sijainti: Romania ( Rosiori)
Ei kastroitu

1.8.2016
Rosiorin kunnallinen tarha koostuu katoksista, katoksen alla olevista häkeistä ja niiden ulkopuolella sijaitsevista kopeista. Jokaisessa häkissä asuu koiria ja jokaisessa kopissa asuu koira ketjun päässä. Vaikka osasta puuttuu katto, osasta seinät ja lattia, on niihin jatkuva jono, sillä ne tarjoavat edes jonkinlaista turvaa muilta koirilta. Vaikka tarhalla on useampikin palkattu työntekijä, niistä usein on koiralle enemmän haittaa, kuin hyötyä. Kunnallisen tarhan työntekijät myyvät yön pimeydessä koiria tappelukoiriksi sellaiseksi katsomiaan ja toisesta päästä rankkurit tuovat uusia. Virta on loputon.

Gregore on yksi näistä koppien asukkaista. Gregore on alkuun hiukan ujohko, mutta pian pojan jännitys laukeaa ja alta kuoriutuu vallan lempeä ja kiltti, ihmisläheinen poika.  Gregore tykkää rapsutuksista, ja poika selvästi hiukan miettii että oikeastiko minulle tämä huomiointi. Gregore ei ole haukkunut tarhalla paljonkaan, vaikka tarhalla käy melkoinen haukkumeteli koko ajan. Vaikka aktiivit oleskelivat Gregoren kopin lähellä, ei Gregore ollut ihan koko ajan pyytämässä rapsutuksia vaan poika puuhaili välillä myös omia asioitaan, lipitteli vettä ja katseli ympärilleen. Gregoren naapuri asukkaasta joku oli yltänyt tekemään liian läheistä tuttavuutta ja pojan suun kohdalla näkyi puremajäljet, jotka on nyt hoidettu. Gregore on varsin ilmeikäs pieni töppöpoika, näppärän kokoinen paketti, jonka soisi jo pääsevän omaan kotiin.

Gregore on n. 40cm täyttä korkeutta ja n.15 kokonaista kiloa.

8.10.2016
Poika on utelias mutta hieman varovainen tyyppi. Heiluttaa häntää ihmisille, tulee todella varovasti luokse. Lempeä ja kohtelias. Rauhallinen ja rakastettava tyyppi. Ei hauku lainkaan muiden mukana. Makkara mallinen. Antaa hienosti käsitellä. Omassa kodissa varmasti rohkaistuisi ja tulisi enemmän ulos kuorestaan.

Lisätty uusia kuvia.

1.11.2016
Gregore on saanut kotihoitopaikan Saksasta.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Gregore saapuu Suomeen asianmukaisesti kastroituna, rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Gregore on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Gregoren yhteyshenkilö: Anne Huhtala

Gregore heinäkuussa 2016:

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.