Päivitetty 17.06.2016

Kodin saanut koira: GRISU


Syntymäaika: 2012
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa
kastroitu

 

 

17.01.2016
Lempeä ja ystävällinen Grisu on pelastettu hyvin laihassa kunnossa kunnalliselta tarhalta. Nyt pikkuinen voi jo paremmin ja se odottaa omaa kotiaan Bukarestissa sijaitsevassa Onevetin koirahoitolassa.

Luonteeltaan Grisu on jossain määrin ujo, esimerkiksi tuntemattomattoman ihmisen sylissä poika jännittää aluksi hieman, mutta lyhyen ajan kuluttua se rentoutuu ja nauttii todella paljon sylissä olosta ja rapsutuksista. Häkissä ollessaan vapaana Grisu jää itse ihmisen luokse odottaen lisää silityksiä. Kiltti Grisu antaa hienosti tutkia itseään ja hammastarkastus sujuikin erittäin hyvin.

Grisu on aikaisemmin elänyt hoitolan pihassa vapaana, mutta muut koirat eivät antaneet sen syödä. Muihin koiriin verrattuna Grisu on selkeästi lauman alimmassa asemassa. Herttaisen Grisun tulevassa kodissa voisi asua jo valmiiksi koirakaveri, mutta pojan alistuvan luonteen vuoksi olisi tärkeää, että toinen koira ei olisi luonteeltaan lainkaan dominoiva.

Tällä pikku söpöläisellä on arvion mukaan painoa noin 7 kg ja säkäkorkeutta noin 35 cm.

21.01.2016
Lisätty ihanasta Grisusta video, joka on kuvattu viime vuoden marraskuussa.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.
Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Grisu saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Grisu on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

20.02.2016
Suloinen hurmuri Grisu on varattu omaan kotiin Suomeen! Onnittelut Grisulle ja tulevalle perheelle <3

18.04.2016
Ihana pötkylä Grisu on lentänyt Suomeen 9.4.

Grisun yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.