Päivitetty 06.05.2015

Kodin saanut koira: HAPPY C


Happy cHAPPY C

* n. 1,5 v.

* uros

* kastroitu

* Suomessa

 

 

 

 

9.4.2015
Tällä hetkellä Happy C on Rosiorista siirretty Onevet klinikalle.

Romaniassa, Rosiori de Veden kaupungissa sijaitsevalla kunnallisella  koiratarhalla vapaaehtoisena työskentelevä Cornelia Stan, joka peräänantamattomalla sitkeydellään on saanut huomattavia parannuksia aikaiseksi koirien oloon tarhalla. Uusien koirien tullessa tarhalle, on Cornelia mm. huolehtinut koirien sijoituksesta häkkeihin, mikä jo yksistään vähentää koirien stressiä. Maaliskuussa 2015 Kulkurien aktiivit vierailivat tarhalla ja tapasivat super ihanan Happy C:een, joka oli muutamaa viikkoa aikaisemmin päätynyt tarhalle.

Happy C on nimensä mukaisesti iloinen pieni koira, joka ei vielä ollut menettänyt uskoa ihmisiin. Heiluva häntä ja märät pusut kohtasivat aktiivit ja tämä pieni reipas touhottaja toi iloa olemuksellaan. Muiden koirien kanssa Happy tuli hyvin toimeen ja hänen ei kuultu haukkuvan. Happyn toisessa silmässä on hieman sameutta, mutta näössä ei kuitenkaan todettu vikaa. Nyt tämä rakastettava olemus etsii arvoisensa kotia Suomesta.

Happy C on 30-35 cm korkea ja painaa noin 12 kg

14.4.2015
Happy C on ollut Onevetin tiloissa, jossa on paljon muitakin koiria ja on alkanut haukkumaan aika lailla. Tilanne saattaa muuttua, kun koira pääsee stressittömämpään tilaan.

30.4.2015
Happy C matkustaa 2.5.2015 Suomeen kotihoitoon. Mikäli Happy herätti kiinnostuksesi, ota yhteyttä varaajaan.

6.5.2015
Happyn kotihoito muuttui pysyväksi kodiksi.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Happy C saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Happy C on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot Stina Nurmikoskelle

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.