Päivitetty 21.10.2016

Kodin saanut koira: HILPPA


Syntymäaika: 2014
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Glina)
steriloidaan

 

17.09.2016
Ihastuttava Hilppa odottaa omaa kotiaan Glinan tarhalla, jota ylläpitää vapaaehtoinen eläinsuojeluyhdistys nimeltään Asociata A Doua Sansa. Toisen yhdistyksen perustajan Carmen Mandescun kollega oli löytänyt tämän tämän suloisen koiraperheen, Hilpan ja kaksi pentua, ja hän piti niistä huolta, kunnes pennut olivat tarpeeksi isoja elämään tarhalla. Hilppa ja pennut ovat eläneet yhdessä pienestä saakka. Pennuista toinen on Hilpan oma ja toinen on sen ottopentu.

Herttainen Hilppa on luonteeltaan nuoren koiran tapaan, touhukas ja aktiivinen. Pentujen kanssa iloinen ja sosiaalinen Hilppa leikkii todella mielellään ja se touhottaa innoissaan ihmisten perässä. Hilppa on todella ihmisrakas ja hakeutuu mielellään ihmisten lähelle häntä heiluen. Ihana Hilppa on erityisen ystävällinen ja sympaattinen pikkukoira, joka antaa todella hienosti käsitellä itseään. Tarhalla Hilppa ei hauku juuri lainkaan, mutta on tärkeää muistaa, että kotiutumisen myötä käytös voi toki muuttua.

Hilpalla on arvion mukaan painoa noin 4-5 kg ja säkäkorkeutta noin 20-25 cm.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.
Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Hilppa saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Hilppa on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

02.10.2016
Suloinen Hilppa on tänään varattu omaan kotiin Suomeen! Valtavasti onnea Hilpalle ja sen tulevalle perheelle!

21.10.2016
Ihana Hilppa lensi tänään Suomeen omaan kotiinsa. Tervetuloa pikkuinen <3

Hilpan yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.