Päivitetty 03.02.2017

Kodin saanut koira: HUPI


Syntymäaika: 11/2015
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (OneVet)
kastroidaan

 

 

18.12.2016
Kulkurien aktiivit vierailevat säännöllisesti Romaniassa paikallisten yhteistyökumppaneiden luona. Yksi matkojen tarkoituksista on kartoittaa uusia sopivia koiria yhdistyksen adoptio-ohjelmaan. Marraskuussa Romanian matka kohdistui mm. eläinlääkäriasema Clinica Veterinara OneVetiin jonka kanssa yhdistys tekee tiivistä yhteistyötä päivittäin. Klinikan kautta kulkevat mm. kaikki Suomeen saapuvat koirat. Tämän lisäksi Onevet tarjoaa turvapaikan monelle kadulta pelastetulle. Klinikan koirasuojalla, OneVet Pensionissa odottaa omaa kotiaan ympärivuotisesti noin 300 koiraa. Hupi on yksi näistä onnekkaista ja odottaa omaa kotiaan veljensä Ilon kanssa.

Hupi on koirana sellainen, jota katsoessa ei voi jäädä muuta kuin tuijottamaan sen kauneutta ja huokaista syvään. Hupista huokuu myös kadehdittava rauhallisuus ja tasapainoisuus. Hupi on hieman veljeään Iloa ujompi. Aktiiviemme vieraillessa koirien luona Hupi kuitenkin rohkaistui nopeasti ja antoi vieraiden rapsuttaa, kunhan sai itse tulla luokse omaa tahtiaan. Tämän jälkeen poika nauttikin todella paljon saamastaan huomiosta. Hupi sopisi varmasti monenlaiseen perheeseen, kunhan sitä ollaan valmiita tukemaan jännittävissä tilanteissa ja antamaan sille aikaa kehittää keskinäistä luottamusta perheen kanssa.

Hupi tulee hienosti muiden kanssa toimeen eikä varmasti pistäisi pahaksi, jos tulevassa perheessä olisi joku kaunis tyttökoira odottamassa tätä hurmuria. Hupi antoi käsitellä itseään kauniisti eikä sen kuultu haukkuvan tarhalla.

Hupi on tällä hetkellä noin vuoden ikäinen. Se on 50cm korkea ja painaa noin 25kg. Hupi ei tule enää kasvamaan.

03.02.2017
Hupi on löytänyt oman kotinsa Saksasta. Mitä parhainta ja onnellisinta loppuelämää Hupi <3

——————————————————————————————————————-

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Hupi saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Hupi on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Nora Anttila

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.