Päivitetty 01.02.2017

Kodin saanut koira: SARMI


Syntymäaika: 5/2016
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Glina)
Ei kastroitu

 

 

27.12.2016
A Doua Sansa on kahden naisen, Carmenin ja Ioanan perustama eläinsuojeluyhdistys, joka ylläpitää koiratarhaa Glinan kylässä. Toisen perustajan, Carmen Mandescun, tuttava oli löytänyt tämän ihastuttavan koirapojan, Sarmin, seikkailemasta kadulta kahden muun pikkukoiran kanssa. Toinen näistä koirista on jo adoptio-ohjelmassamme oleva Peticel, jonka kanssa Sarmi asuttaa samaa häkkiä tarhalla.

Sarmi on valloittava nuorukainen. Äärettömän suloisen ulkomuotonsa lisäksi pojan luonne on täyttä kultaa. Sarmia kuvailtiin super sosiaaliseksi ja äärimmäisen riemukkaaksi sekä touhukkaaksi koiralapsoseksi. Kaverinsa Peticelin kanssa Sarmi tulee mainiosti toimeen ja tykkääkin muista koirista sekä ihmisistä. Sarmi on juuri sellainen kuin pennun kuuluukin olla. Sarmi sopisi varmasti monenlaiseen kotiin, kunhan koti on sitoutunut ja rakastava loppuelämän koti.

Sarmin ei olla kuultu juurikaan haukkuvan tarhalla ja poika antaa käsitellä itseään nätisti.

Korkeutta Sarmilla on tällä hetkellä arvion mukaan noin 35cm ja painoa 4kg. Sarmi tulee jäämään pienikokoiseksi.

30.12.2016
Sarmi on saanut suuren määrän kiinnostusta osakseen ja siitä ei tällä hetkellä oteta lisää kyselyitä vastaan.

05.01.2017
Onnekas pieni Sarmi ollaan varattu omaan loppuelämän kotiinsa. Tulevaisuus näyttää tälle pienokaiselle erittäin loistokkaalta.

01.02.2017
29.01 oli pienen Sarmin loppuelämän ensimmäinen päivä. Poika lensi Suomeen ja tapasi perheensä ensimmäistä kertaa. Onnea Sarmille sekä perheelle. Kaikkea hyvää tulevaan <3

————————————————————————————————————————–

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Sarmi  saapuu Suomeen asianmukaisesti kastoituna (mikäli ikä sen sallii), rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Sarmi on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Mikäli Sarmi tulee Suomeen kastroimattomana nuoren iän vuoksi, tuleva koti sitoutuu kastroimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu omistajan niin halutessa kastroinnin kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhteyshenkilöösi ennen kastrointia.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Nora Anttila

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.