Päivitetty 19.10.2016

Kodin saanut koira: HYACINTH


Syntymäaika: 2013
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
steriloidaan

 

29.08.2016
Romaniassa koirien hylkääminen on valitettavan tavallista ja syitä hylkäämiseen on monia. Tämä kerrassaan ihastuttava kaksikko Dandelion ja Hyacinth hylättiin kodistaan Onevetin koirahoitolaan heinäkuun loppupuolella, koska ne olivat tuhonneet kotinsa puutarhaa. Onevet on Kulkurien pitkäaikainen yheistyökumppani ja vuodesta 2012 lähtien jokainen Kulkurien adoptio-ohjelman läpikäynyt koira on kulkenut Onevetin kautta huolellisen yhdessä laaditun prosessin läpi. Kaksikko asuu tällä hetkellä siis Onevetin koirahoitolassa Cosobassa ja odottaa omaa, rakastavaa ja huolehtivaa loppuelämän kotiaan.

Herttainen Hyacinth tulee hienosti toimeen toisten koirien kanssa ja hoitolassa se jakaa häkkinsä kolmen muun tyttökoiran kanssa ongelmitta.

Tuntemattomia ihmisiä kohtaa suloinen Hyacinth on aluksi jonkin verran ujo, mutta jo lyhyessä ajassa neiti reipastuu huomattavasti. Ihmisen läheisyys on Hyacinthille todella tärkeä asia. Hyacinth on vaatimattoman ja hiljaisen oloinen tyttökoira, joka odottaa ihmiseltä saatua huomiota rauhallisesti ja kiltisti. Olemukseltaan ja luonteeltaan Hyacinth on erityisen lempeä ja herttainen.

Hyacinth etsii kotia, jossa ymmärretään, että pienikin koira tarvitsee aikaa, huolenpitoa ja liikuntaa.

Painoa tällä pikkuisella kaunottarella on arvion mukaan noin 4 kg ja säkäkorkeutta noin 30 cm.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.
Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Hyacinth saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Hyacinth on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

08.09.2016
Suloinen Hyacinth on varattu ikiomaan kotiin Suomeen! Paljon onnea Hyacinthille ja sen tulevalle perheelle <3

19.10.2016
Ihana Hyacinth, nykyisin nimeltään Hilla, lensi Suomeen 16.10.

Hyacinthin yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.