Päivitetty 22.10.2016

Kodin saanut koira: ANDREEA (nyk. Ansku)


Syntymäaika: 1/2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (OneVet/Luiza Mandru)
steriloidaan

 

27.6.2016
Eräs nuori  tyttö löysi Andreean vaeltelemassa katuja pitkin ja päätti ottaa koiran mukaan kotiinsa. Vanhemmat eivät kuitenkaan antaneet lupaa koiraan joten Andreeaa uhkasi takaisin kadulle joutuminen. Kulkurien kanssa yhteistyötä tekevä eläinsuojelija Luiza Mandru ei halunnut että pienokainen joutuisi takaisin kadulle, niinpä hän otti sen hoitoonsa. Andreea asustaa tällä hetkellä OneVetin tiloissa ja odottaa sen oman kodin löytymistä.

Tämä koiraneiti on pienikokoinen, noin 8-9 kg painoinen ja korkeutta sillä on noin 35 cm. Se rakastaa ihmisiltä saamaansa huomiota ja muutenkin todella ihmisrakas tyyppi. Andreea on hyvin kiltti ja ystävällinen eikä se hauku juuri ollenkaan. Muita koiria kohtaan se on sosiaalinen ja tulee niiden kanssa hyvin toimeen. Ulkonäön perusteella voisi päätellä että Andreeassa virtaa terrierin verta joten aktiivinen koti voisi olla neidille sopiva, sohvaperunaksi siitä ei taida niinkään olla.

21.8.2016
Yhdistyksen aktiivien vieraillessa OneVetissä he näkivät ihanan Andreean. Ihmisrakkaus huokuu neidistä ja se halusi vaan olla ihmisten lähellä sekä päästä syliin rapsutettavaksi. Häkissä se oli todella kiltti ja rauhallinen mutta hieman komensi haukkumalla, todennäköisesti tylsyyttään ja huomion saamikseksi. Häkkikavereina sillä on niin uroksia kuin narttujakin ja se tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa.

11.9.2016
Andreea on varattu omaan kotiinsa, onnea <3

19.10.2016
Andreea matkasi tänään omaan kotiin.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Andreea saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Andreea on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Krista Norvasuo

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.