Päivitetty 21.02.2017

Kodin saanut koira: HYMY


Syntymäaika: 1/2014
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Romaniassa (Sintesti)
Steriloitu

15.8.2016
Tämä neiti löytyi harhailemasta Bukarestista heinäkuun helteillä.

Kompaktin kokoinen ja mukava  Hymy on tasapainoisen oloinen koira. Se on  luonteeltaan iloinen ja sosiaalinen. Hymy rakastaa huomiota ja hakeutuu ihmisen lähelle.

Hymyllä on hyväntuulinen yleisilme, se hymyilee koko olemuksellaan, tulee toimeen kaikkien kanssa eikä räksytä.

Seurallisen ja aktiivisen pikkuisen koko on noin 30-35cm ja 8-10 kg.

17.10.2016
Hymy todettiin sydänmato-positiviiseksi (lue lisää tästä), joten se saa siihen asianmukaisen hoidon ennen saapumistaan omaan kotiin . Hoitojen läpikäyntiä on odoteltava noin 2,5 kk varauksesta. Hoito on erittäin toimiva ja vaste siihen yleensä hyvä, joten sen läpikäytyään reipas tyttö on valmis matkaamaan omaan kotiin.

10.11.2016
Aktiivimme tapasivat kotia yhä odottavan Hymyn reissullaan. Erittäin ihana, huomiohakuinen koira. Pyrkii välittömästi syliin ja nauttii sylissä hengailusta suunnattomasti, alkaa vähän komentaa kun ei saakaan enää huomiota. Vilpittömyyden ilmentymä, syntynyt olemaan ihmistä lähellä. Sopisi myös ensimmäiseksi koiraksi. Video tyttösestä lisätty.

20.12.2016
Lempeä Hymy on varattu omaan kotiin jonne se pääsee sydänmato-hoitojen päätyttyä.

20.2.2017
Hymy on tänään saapunut omaan kotiinsa.


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Hymy saapuu Suomeen steriloituna/kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Hymy on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Noora Lindroos

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.