Päivitetty 02.03.2019

Kodin saanut koira: IAGO


Syntymäaika: 9/2017
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Happy Dogs Moreni)
kastroitu

 

 

Perustiedot
15.10.2018
Anda Popescu on kodittomien eläinten hyväksi ammatikseenkin työtä tekevä nuori nainen. Morenissa, noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä Bukarestista sijaitsee hänen johtamansa Happy Dogs Moreni-löytökoiratarha. Tarhalla asustaa tällä hetkellä noin 100 koiraa, joiden olot ovat moniin muihin yksityisiinkin tarhoihin verrattuna varsin hyvät. Koirat pääsevät päivittäin ulkoilemaan vapaana tarhan ulkoilupihalle, jossa ne saavat rentoutua, haistella ja leikkiä. Tarhan koirat asuttavat pääosin häkkejään yksin, ja niistä huolehtii kaksi palkattua työntekijää sekä tarhalla käyvät vapaaehtoiset, Anda itse mukaan lukien. Kaikkia koiria on mahdollisuus testata kissojen ja lasten kanssa.

Myös ihana Iago odottaa tarhalla kotiaan ja Kulkurien aktiivien vieraillessa tarhalla innostui karvakorva kovasti, kun huomasi vieraiden tulevan sen luo. Häkkiin mentäessä Iagon ujous vei kuitenkin voiton ja se katosi koppiinsa keräämään hieman lisää rohkeutta. Pikku hiljaa se hiippaili ulos kopistaan ja vaikka Iago on selvästi hieman hitaammin lämpenevää sorttia, huomasivat vierailijat, että kun se on kerran jollekin ihmiselle lämmennyt, on se myös todella lämmennyt. Tämän jälkeen ei juuri haitannut vaikka vierailija seisoisi tai kävelisi häkissä. Iagoa kuvaillaan helläksi, kohteliaaksi ja sympaattiseksi, ja oikeastaan kaikin tavoin Iago vastaakin uskollisen ystävän määritelmää.

Tällä runopojalla on korkeutta noin 45-50 cm ja painoa noin 15-20 kg.

 

Päivitykset uusimmasta vanhimpaan

2.3.2019

Ihana Iago lensi tänään ikiomaan kotiinsa. Onnea yhteiseen elämäänne, Iago ja perhe!

23.1.2019

Iagolle kävi todellinen onnenpotku: hänet varattiin tänään ikiomaan kotiinsa!

15.10.2018

Ujo Iago aloitti kotinsa etsinnän Kulkurien adoptio-ohjelmassa.

 

_________________________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Iago saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Iago on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Maiju Lanki

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.