Päivitetty 17.06.2016

Kodin saanut koira: IIDA


Syntymäaika: 2013
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa
steriloitu

 

 

13.11.2015

Suloinen Iida löytyi hautausmaalta kolmen pienen pentunsa kera hylättynä noin 2 kuukautta sitten. Iida sai luultavasti saanut lähtöpassit siksi että tuli tiineeksi. Pennut  on jo varattu omiin koteihinsa ja nyt pikkuneiti kaipaa myös omaa syliä ja kotia. Iida odottelee omaa kotiaan yhteystyökumppanimme Mihaela Soaren luona Romaniassa.

Iida on luonteeltaan ystävällinen ja kiltti neiti, joka tykkää läheisyydestä. Iida myös on erittäin sosiaalinen ja tuleekin mainiosti juttuun kaikkien koirien ja kissojen kanssa. Neiti kävelee hienosti hihnassa ja on hyvin käyttäytyvä koti oloissa eli luultavasti ollut kotikoirana aiemmin.

Iida on kooltaan pieni ja matala rakenteinen. Painoa neidillä on noin 7-8 kiloa.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.
Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Iida saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Iida on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

25.11.2015

Ihana IIDA on varattu omaan kotiinsa Suomeen <3

08.01.2016

IIDA saapui omaan kotiinsa. 🙂

Iidan yhteyshenkilönä toimii: Jenni Huuskonen

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.