Päivitetty 23.02.2017

Kodin saanut koira: JACK


Syntymäaika: 3/2014
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romania ( Carmen Mandescu )
Kastroitu

30.8.2016
Jackin tarina on hyvin tavallinen, arkipäivää romaniassa. Jack löydettiin muutama kuukausi sitten harhailemasta kadulta, vailla päämäärää, vailla omaa kotia. Fyysisen kunnon perusteella ei ole kauaakaan siitä, että Jackilla oli vielä koti, mutta jostain syystä hylätty kadulle. Onneksi yksi Kulkurien pitkäaikainen yhteistyökumppani ja vapaaehtoisen eläinsuojeluyhdistyksen Asociatia A Doua Sansan toinen perustajista, Carmen Mancescun tuttava toi pojan turvaan. Nyt  Jack odottelee oman loppuelämän kodin löytymistä Carmenin ystävän, eläinsuojelija Ramona Apostolin luona, jossa olot ovat enemmän kodinomaiset kuin isojen tarhojen. Jack on luonteeltaan hiukan ujo uusille ihmisille, mutta tottuu varsin nopeasti ja alta kuoriutuu aktiivinen ja leikkisä nuori poika. Jack tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa, ja tykkää varsin paljon leikkimisestä. Kissoihin suhtautumista ei tiedetä.

Jack on varsin näppärän kokoinen poika, n.35-40cm ja 10kg

22.12.2016
Jackin kuulumiset on hiukan surullisia. Niin seurallinen ja ihmisen läheisyyttä kaipaava nuori poika, on stressin johdosta alkanut laihtumaan. Isossa koiralaumassa eläminen, ympäröivä melkein jatkuva hälinä ja huomion jakaminen on saanut Jack:in mielen alakuloiseksi. Pojan olisikin hyvä päästä pian rauhoittumaan rakastetuksi kotikoiraksi, nauttimaan ihan hänelle tarkoitetusta huomiosta ja rakkaudesta.

31.12.2016
Jack pojan uusi vuosi ei voisi paremmin alkaa, hänet on tänään varattu ikiomaan rakastavaan kotiinsa! <3

23.2.2017
Jack pojan kotiin matkustus hiukan odotutti, mutta tänään oli se päivä, kun tämän pienen reippaan pojan uusi elämä rakastetttuna kotikoirana alkoi! Onnea Jack, ja Onnea perhe! <3

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Jack saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Jack on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Jackin yhteyshenkilönä toimii : Anne Huhtala

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.