Päivitetty 18.03.2017

Kodin saanut koira: ALLI (nyk. Lily)


Syntymäaika: 1/2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (OneVet)
steriloidaan

 

13.2.2017
Eläinlääkäriklinikka OneVet on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyötahoista. Vuodesta 2012 lähtien jokainen Kulkurien adoptio-ohjelman läpikäynyt koira on kulkenut OneVetin kautta huolellisen yhdessä laaditun prosessin läpi.
Klinikka on eläinlääkäri-pariskunta Adina ja Dragos Vladutin omistuksessa. Heillä on klinikalla 15 työntekijää. Yhteistä kaikille OneVetin työntekijöille on se, että he välittävät aidosti eläimistä ja tekevät työtään tunteja laskematta.

OneVetin henkilökunta huomasi jälleen klinikkansa edustalla koiran. Pienen surusilmäisen ruskean tyttö koiran. Se ei kuulunut kellekkään klinikan ihmisistä eikä sitä oltu aikaisemmin nähty siellä. Jälleen kerran tällaisen tilanteen edessä, he nostivat pienen koira tytön syliinsä ja veivät turvaan OneVetin muurejen sisäpuolelle.

Tyttö koiralla oli löytöhetkellä juoksuaika, niinpä he epäilivät että se oli hylätty klinikan edustalle tai jonnekkin lähistölle juuri sen vuoksi.
Totuutta tämänkään koiran yksinäisyyteen emme saa koskaan tietää.

Alliksi nimetty pieni tyttö on erittäin ystävällinen kaikille, niin ihmisille kuin toisille koirillekkin.  Sen hämmentynyt olemus sulattaa kaikkien sydämen. Häntä heiluu jatkuvasti, kun Alli saa huomioita ihmiseltä tai kun se pyytää tulla huomioiduksi.
Alli ansaitsee elämän, jossa sen ei  tarvitse pyytää huomiota tai rakkautta vaan kodin ihmiset rakastavat sitä ehdoitta.
Allin kanssa voisi olla mukava harrastaakin jotain, kun se niin tykkää huomiosta.

Alli on arviolta noin 1 vuoden ikäinen. Juoksuaikoja se ei enää saa.

Alli on tällä hetkellä 40 cm korkea.
Paino saattaa vielä muuntua sen kasvaessa aikuisen koiran mittoihin mutta uskomme sen jäävän alle 10 kg painavaksi.

23.2.2017
Tuulen mukana kuiskaan terveiset pienelle Allille: “olet tänään saanut perheen, Suomesta. Pian pääset paikkaan, jota kodiksi kutsutaan. Loppu talveksi lämpimään. Sinua odotetaan sinne valtavan paljon.”
Alli on varattu. Onnea tulevalle perheelle uudesta perheenjäsenestä.

16.3.2017
Alli saapui omaan kotiin. Lämmin kiitos kodille.

_______________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Alli saapuu Suomeen steriloituna/kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Alli on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin

Allin yhteyshenkilönä toimii: Marika Stillman

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.