Päivitetty 17.05.2017

Kodin saanut koira: LEEA


Syntymäaika: 2/2014
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Mihaela Soare)
steriloitu

 

16.2.2017
Leea on suloinen noin 3-vuotias tyttökoira, jonka romanialainen eläinsuojelija Mihaela Soare on löytänyt yksin pellon reunalta harhailemasta. Mihaela otti ystävällisen ja reippaan Leean suojiinsa ja nyt tyttö etsii omaa loppuelämänsä kotia Kulkurien adoptio-ohjelman kautta. Leea on pieni, hieman päälle 30cm korkea ja painoa hänellä on noin 9 kiloa.

Leea on todella ystävällinen ja kiltti. Hän nauttii läheisyydestä ja ihmisen huomiosta sekä touhuaa mielellään mukana ihmisen askareissa. Leea on sosiaalinen ja reipas, hän tulee hienosti toimeen kaikkien kissojen ja koirien kanssa joita on tavannut. Mitään ongelmia ei ole kenenkään kanssa tullut vaan Leea on hyvin sopeutuvainen. Kun Mihaela löysi Leean, Leea tuli itse luokse ja lähti hyvin kiitollisena ja nöyränä auttajansa mukaan. Leea vaikuttaa siltä, että sillä on mahdollisesti joskus ollut koti. Hän on kotioloissa hyvin rauhallinen ja hiljainen, ei pidä meteliä vaikka muut koirat ympärillä haukkuisivatkin. Leea kulkee hienosti remmissä ja on kuuliainen tyttö.

Missä on reippaan ja ystävällisen Leean ikioma koti? Sopeutuvuutensa ansiosta soveltuu monenlaiseen kotiin, eikä olisi yhtään hassumpi ajatus, että tulevassa kodissa sitä odottaisi koirakaveri tai useampikin.

21.2.2017
Leean elämä mullistui tänä arkisena tiistaina, se varattiin rakastavaan, ikiomaan loppuelämän kotiinsa!

13.5.2017
Ihastuttava Leea lensi vihdoin ikiomaan rakastavaan kotiinsa! <3

________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Leea saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Leea on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Leean yhteyshenkilö on Elina Silvennoinen.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.