Päivitetty 24.04.2018

Kodin saanut koira: JOHNNY COOL


Syntymäaika: 2012
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Mihaela Soare)
kastroitu

 

Perustiedot ja taustat

08.12.2017
Târgovișten kaupungissa asuva eläinsuojelija Mihaela Soare poimi pikkuisen Johnnyn turvaan kadulta kolmisen viikkoa sitten ja nyt herra kaipaa oman kodin turvaa ja huolenpitoa Mihaelan luona.

Mihaelan luona Johnny hakee huomiota haukkumalla, jos se näkee Mihaelan niin haukkuminen alkaa, mutta jo ei niin silloin pikkunen on hiljaa. Johnny rakastaa yli kaiken ihmiseltä saatua huomiota ja läheisyyttä. Ihminen on Johnnylle todella tärkeä resurssi, josta se voi olla hieman mustasukkainen toisille koirille. Tällaisissa tilanteissa se haukkuu toisille koirille, jotka tulevat ihmisen lähelle, mutta se ei reagoi muulla tavalla. Myös leikkiessään Johnny haukkuu paljon, joten herra on melko äänekäs kaveri.

Toisten koirien kanssa Johnny on hyvin leikkisä ja se tykkää touhottaa muiden koirien mukana. Johnny tulee hienosti toimeen uroskoirien ja tyttökoirien kanssa. Erästä hieman isompi kokoisempaa tyttökoiraa Johnny on alkanut jostain syystä pelkäämään, vaikka alussa kaksikko leikki todella mielellään yhdessä. Voi olla, että leikkimisen yhteydessä Johnnylle on vahingossa tapahtunut jotain, jonka vuoksi se on alkanut pelkäämään.

Johnny on aktiivinen, ihmisrakas ja iloinen koira, joka tykkää mennä ja touhuta, mutta tilanteen tullessa se malttaa kyllä myös rauhoittua. Johnny tykkää käydä remmilenkeillä.

Kissoja Johnny on tavannut Mihaelan luona ja niistä se ei ole erityisen kiinnostunut. Painoa herralla on arvion mukaan noin 5 kg ja säkäkorkeutta noin 23 cm. Pienen koon vuoksi, Johnnya ei luovuteta perheeseen, jossa on pieniä lapsia. Johnnylta on operoitu tyrä, joten toivotetaan pikkuiselle pikaista paranemista.

24.04.2018
Johnny lensi omaan kotiinsa Suomeen 21.4.

05.02.2018
Ihana Johnny herra on varattu omaan kotiin Suomeen! Onnea Johnnylle ja sen tulevalle perheelle.

________________________________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Johnny Cool saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Johnny Cool on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Johnny Coolin yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.