Päivitetty 29.09.2015

Kodin saanut koira: JULIA M (nyk.Luna)


Julia M, pieni tirppana 8/2015

Julia M, pieni tirppana 8/2015

JULIA M

* narttu

* arvioitu syntymävuosi 2013

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

4.9.2015
Julia M pääsi turvaan kaduilta romanialaisen eläinsuojelijan ja Kulkurien luotettavan yhteistyökumppanin Mihaela Soaren luokse. Mihaela asuu Târgovișten kaupungissa, joka sijaitsee noin 75 km Bukarestista. Hän asuu äitinsä, Ioanan kanssa omakotitalossa ja heillä on suojaisia, aidattu piha. Mihaelalla on ollut onni sillä hänen naapurit ovat olleet ystävällisiä eivätkä ole aiheuttaneet harmia Mihaelalle säikäyttämällä tai myrkyttämällä koiria heittämällä aitojen yli esim. myrkkypaloja.

Julia M oli kertoman mukaan vastikään hylätty tienposkeen kun Mihaela löysi tämän ja alueen muut kodittomat koirat jahtasivat ja haukkuivat tälle, kuten uusille tulokkaille on tapana tehdä näissä tilanteissa.

Julia M on luonteeltaan hyvin kiltti ja lempeä koira ja tulee mainiosti toimeen muiden koirien ja kissojen kanssa jotka asustavat Mihaelan luona. Julia M ei ole kova haukkumaan ja antaa itsestään kovin leppoisan ja mutkattoman kuvan. Tästä syystä näemmekin Julia M:n sopivan monenlaiseen perheeseen. Julia M varmasti viihtyisi omistajansa kanssa touhuilemassa kivoja asioita, sekä nauttien elämän pienistäkin iloista.

Painoa tälle neidille on kertynyt noin 6kg ja korkeutta suunnilleen 24cm. Julia M on saanut rokotuksensa jo ja on valmis tulemaan omaan kotiin, kunhan sellainen löytyy.

9.9.2015
Julia M sai tänään tiedon siitä, että oma perhe odottaa tytön saapumista omaan kotiin <3

29.9.2015
Julia M saapui kotiin 26.9.2015 ja uusi elämä alkoi. Onnellista ja iloista yhteistä taivalta koko perheelle!

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan.

Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Julia M saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Julia M on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot Mia Takolanderille

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.