Päivitetty 04.03.2014

Kodin saanut koira: JULIA


1/2014

 

JULIA

* arvioitu syntymäaika 01/2013

* narttu

* steriloitu

* Suomessa

 

 

 

 

5.11.2013

OneVetin työntekijät Adina ja Irina löysivät Julian kadulta matkallaan Bukarestista Giurgiuun. Nyt Julia on turvassa OneVetin hoitolassa Bukarestissa. Julia on aktiivinen ja iloinen luonne, joka kuitenkin rauhoittuu syliin rapsuteltavaksi. Julia tulee mainiosti toimeen muiden koirien kanssa.

Julia on pienikokoinen, n. 20-25cm ja 5-7kg.

Julia rakastaa leikkiä ja temmeltää muiden koirien kanssa, joten suotavaa olisi että tulevassa kodissa olisi koirakaveri tai usemapi odottamassa. Julia otti mielellään kontaktia ihmiseen ja onkin sen puolesta luultavasti helpostikin koulutettavissa. Juliasta saa joku itselleen varmasti ihanan kainaloisen, lenkkikaverin ja perheenjäsenen.

 

2.1.2014

Julia-neitonen etsii edelleen sitä ikiomaa kotiaan, jossa odottamassa olisi leikkikaveri tai toinenkin. Kuka kaipaisi pientä kainaloista ja tarjoaisi Julialle oman, rakkaan perheen, jonka kanssa touhuta yhdessä ja saada nauttia kotikoiran elämästä?

 

9.1.2014

Julia on tulossa kotihoitoon Suomeen 10.1. Uusia kuulumisia ja kuvia Juliasta lisäillään heti, kun tyttö on vähän asettunut hoitopaikkaansa. Juliaa saa sovitusti käydä tapaamassa kotihoitopaikassa.

 

10.1.2014

Julia saapui kotihoitoon Suomeen, jossa sitä pääsee tapaamaan ennalta sovitusti.

 

22.1.2014

Julia on ollut kotihoidosa nyt vajaat kaksi viikkoa. Juliasta on kuoriutunut mitä valloittavin, energisin ja hauskin tyttö! Hoitajan mukaan Julia on sellainen koira, joka saa aina hyvälle tuulelle. Ilohepulit ja leikkiminen kuuluvat Julian vakiovarusteisiin ja Julia rakastaa niin ulkoilua kuin erityisesti lapsiakin. Aikuisia ihmisiä Julia saattaa hieman alkuun vierastaa, mutta kaikkia lapsia olisi heti menossa moikkamaan häntä villisti vispaten. Tässä olisikin aktiiviseen lapsiperheeseen oiva koirakaveri! Remmissä Julia haukkuu toisille koirille samaan tyyliin kuin hoitopaikan urokselle, kun vaatii tätä leikkimään kanssaan.

Julia on ollut hoitopaikassaan sisäsiisti. Tyttö haukuskelee jonkun verran, joten kerrostalo ei välttämättä ole paras asuinmuoto tytölle tulevaisuudessa. Alkuun Julia näytti lieviä eroahdistuksen oireita, mutta yksinoloa alettiin heti treenata eikä eroahdistusa ole nyt ilmennyt.

Lisätty kuvia ja videoita!

Jos sinulla on tarjota Julialle Se Oikea Koti, toimi pian!

 

25.2.2014

Julialla kävi viikonloppuna erityisiä vieraita ja tämän myötä Julia on varattu ikiomaan rakastavaan kotiinsa.

 

 

 

 

 

 

 

Yhteydenotot Nealle.

Videoita ihanasta Juliasta:
Mattokiehnaamista
Ääninäytettä
“Leiki mun kaa!!”

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.