Päivitetty 12.11.2018

Kodin saanut koira: JUSTIINA


Syntymäaika: 2012-2013
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (OneVet)
steriloitu

 

Perustiedot ja tausta

26.7.2018
OneVet-klinikan eläinlääkäri Adina löysi Justiinan kadulta eräänä kesäkuisena päivänä, ja nappasi sen mukaansa klinikalleen. Justiina asustaa neljän muun koiran kanssa aitauksessa ja on tämän pienen lauman pomottavin tyyppi. Se hakeutuu ihmisten luo rapsuteltavaksi ja pitää niin paljon ihmisten huomiosta, että saattaa komentaa muut huomion hakijat pois lähettyviltä. Tämä neiti on oman elämänsä Justiina, sellainen pieni topakka pakkaus. Se tulee sen laumassa hyvin toimeen muiden koirien kanssa, joten sen tulevassa kodissa voi olla koirakaveri odottamassa. Neidin topakan luonteen vuoksi tulevan kodin on kuitenkin hyvä ymmärtää koiran elekieltä, ettei turhia väärinkäsityksiä pääse syntymään.
Justiinalta puuttuu yksi etuhammas, ja sen kulmahammas on lohjennut, joten neidillä on odotettavissa pieni hammasremontti kun se pääsee lentämään Suomeen ja on hieman kotiutunut.

Justiina on noin 30 cm korkea ja painoa sillä on 6-7 kg.

Päivitykset

12.11.2018
Justiina lensi omaan kotiinsa 10.11.2018

.22.10.2018
Justiina on varattu omaan kotiinsa, jossa sitä jo innokkaina odottaa vihdoin ja viimein se oma perhe <3

20.10.2018
Aktiiviemme saapuessa moikkaamaan Justiinaa se kellahti heti selälleen ottamaan vastaan masurapsutuksia. Huomiota iloisena se kieriskeli ja kiehnäsi vaatien vielä vähän lisää rapsutuksia. Se ulkoilee vapaana Onevetin pihalla isohkossa koiralaumassa ja tulee hyvin toimeen muiden kanssa. Sitä kuvaillaan ystävällisenä ja mukavuudenhaluisena tyyppinä, joten pienen koiran tyypilliseen tapaansa se varmasti arvostaa jos kotoa löytyy hänen arvolleen sopiva, oikein muhkea petipaikka. Justiina ei vaikuta miltään maratoonarilta, mutta tykkää touhuta muiden mukana porukassa.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Justiina saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Justiina on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Nora Anttila

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.