Päivitetty 23.11.2017

Kodin saanut koira: KAIMAC nyk. SAIMAA


Syntymäaika: 5/2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
steriloitu

Perustiedot
Kaimac on hieman yli 2-vuotias tyttökoira joka etsii omaa loppuelämän kotiaan Onevetin klinikalla. Korkeutta tytöllä on noin 45cm ja painoa vajaa 20kg. Kaimac on steriloitu ja kaikin puolin valmis löytämään oman rakastavan ja sitoutuneen kotinsa.

Eläinsuojelija Ioana Bodean ystävä oli löytänyt koiran kadulta, Glinan lähettyviltä. Se oli tytön onni, sillä tämä kiltti ihminen oli tuonut koiran turvaan Ioanan hoiviin Onevetiin. Siellä se sai nimen Kaimac ja pääsi mukaan Kulkureiden adoptio-ohjelmaan.

8.10.2017
Ihana ilopilleri Kaimac on tänään varattu ikiomaan kotiinsa! <3

20.9.2017
Kaimac on todella pieni keskikokoinen! Kaimac ei jännitä vieraita, ei sitten laisinkaan. Tyttö on todella mutkaton koira, ja sen voisikin nähdä monenlaisessa kodissa. Kaimac on selvästi kiintynyt Ioanaan jonka hoidossa hän on ja itkeekin tämän perään häkin verkon läpi. Kun Kaimacia rapsuttaa, jää se nauttimaan harvinaisesta herkusta – tämä tyttö RAKASTAA hellyyttä! Kaimac leimautuu ihmiseen todella nopeasti, ja varmasti ottaa tulevan perheen nopeasti omakseen. Kaimac on suorastaan ihmisliima ja ihmisistä riippuvainen. Tulevan kodin kannattaa ottaa tämä huomioon, sillä yksin olemisen harjoittelu voi aluksi viedä aikaa.

Kaimacille lisätty uusia kuvia ja muutama video!

25.8.2017
Ihanalle Kaimacille lisätty uusi video! <3

17.7.2017
Tapasimme Kaimacin Romanian reissullamme ja ihastuimme. Hurmaava ja energinenen tyttö, jonka paikka on ihan muualla kuin pienessä häkissä tarhalla. Uusia ihmisiä vähän jännittää, mutta tutun ihmisien kanssa todella riehakas ja iloinen. Nopeasti tyttö pääsi alkujännityksestä yli ja tuli tervehtimään vieraatkin ja antoi rapsutella sekä tutkia. Innostuessaan vähän hammastelee, mutta lopettaa nopeasti. Ilopillerille lisätty kuvia ja video!

16.5.2017
Kaimac on kiltti ja ystävällinen, hieman vielä hämmentynyt nuori tyttönen. Se ujostelee vielä hieman, mutta nähdessään Ioanan sen häntä alkaa heilua ja se hakeutuu varovaisesti lähelle. Se on selkeästi kiinnostunut ihmisistä. Tästä herkästä tytöstä kuoriutuu varmasti kotioloissa lojaali ja rakastava ystävä, kun sen itsetunto vähitellen vahvistuu. Kaimac jännittää vähän muita koiria, mutta ei hauku tai muutenkaan juuri reagoi niihin. Tytön tavatessa jää tunne, että se avautuu ja rentoutuu nopeastikin, kunhan vain saa tukea ja mahdollisuuden edetä omassa tahdissaan.

_________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.
Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Kaimac saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Kaimac on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Kaimacin yhteyshenkilö on Elina Silvennoinen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.