Päivitetty 17.06.2016

Kodin saanut koira: KID


Syntymäaika: 8/2015
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa
kastroitu

 

4.12.2015
Suloinen pikku Kid päätyi yhteistyökumppanimme Carmenin huostaan siten, että joku oli kaupitellut pentua kadulla. Se taisi olla tämän pienen pojan onni. Kid on nyt kasvanut ja vahvistunut Carmenin huomassa ja aloittanut rokotusohjelmansa ja on näin ollen valmis etsimään omaa kotiaan.

Kid on luonteeltaan pentujen tavoin äärettömän reipas ja leikkisä koiralapsi. Yhdessä muiden pentujen kanssa leikkii ja touhottaa ympäriinsä päivät pitkät. Kid tulee luottavaisesti ja avoimesti ihmisten luokse, kipeää syliin nuolemaan ja pentumaiseen tyyliin vähän “puremaan”. Kid tulee toimeen myös hyvin aikuisten koirien kanssa.

Kid painaa tällä hetkellä noin 3 kiloa ja tulee jäämään aikuisenakin pienikokoiseksi.

7.1.2016
Kid on varattu omaan kotiin Suomeen.

25.2.2016
Kid on saapunut omaan kotiin Suomeen.
_________________________________________________________________________________

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessasi täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan, yksinolo ei suju heti itsestään ja tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Urospennut kastroidaan tapauskohtaisesti, noin 7-9 kuukauden ikäisinä.
Mikäli Kid  tulee Suomeen alle kuuden kuukauden ikäisenä, sitä ei kastroida ennen kotiutumista.Tällöin tuleva koti sitoutuu kastroimaan Kidin kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu halutessanne steriloinnin kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhdistykseen (varaajaan) ennen sterilointia.

Kid saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Kid on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Monika Turklin

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.