Päivitetty 10.09.2017

Kodin saanut koira: KINDU


Syntymäaika: 4/2017
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
ei steriloitu

Perustiedot

20.7.2017
Kindu on suloinen nuori tyttökoira, vasta noin 3kk. Nyt se on vielä pieni pentu, mutta tulee kasvamaan todennäköisesti keskikokoiseksi. Ulkomuodossa on paljon labradorinnoutajaa, ja oletamme sen kasvavan suurin piirtein siihen kokoluokkaan.

Luonteeltaan Kindu on tällä hetkellä lempeä ja kiltti, eikä se tee itsestään suurta numeroa. Se ilahtuu ja nauttii huomiosta, vaikka vähän ujostuttaakin ja menee siitä hämilleen. Mitä nopeammin tämä herkkä tyttö pääsisi ikiomaan kotiin rohkaistumaan, sen parempi. Oikeanlaisella koulutuksella ja kärsivällisyydellä uskomme, että Kindusta saa mitä parhaimman perheenjäsenen.

Kindun elämän alkutaipale on ollut suuria riskejä täynnä, mutta sen onni kääntyi kun se päätyi romanialaisen eläinsuojelijan  Ioana Bodean talon ulkopuolelle. Tarina ei kerro, kuinka se sinne on joutunut, mutta sieltä Ioana sen löysi, kadulta talonsa edustalta.

Missä olisi tämän herkän tytön ikioma loppuelämän koti?

2.8.2017
Kiitos teille kaikille, jotka olitte Kindusta kiinnostuneita, kyselyitä tuli useita! Tänään Kindu varattiin ikiomaan kotiinsa, jossa sitä odottaa useampi koirakaveri! <3

 

_________________________________________________________________________

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Mikäli Kindu tulee Suomeen alle kuuden kuukauden ikäisenä, sitä ei steriloida ennen kotiutumista.

Tällöin tuleva koti sitoutuu steriloimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu omistajan niin halutessa steriloinnin kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhdistykseen/yhteyshenkilöösi ennen sterilointia.

Kindu saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Kindu on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

Kindun yhteyshenkilö on Elina Silvennoinen

.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.