Päivitetty 06.04.2015

Kodin saanut koira: DIVA


diva

DIVA

* Noin 1-2-vuotias

* Narttu

* Romaniassa

 

 

 

28.02.2015

Luiza on poiminut pienen heikossa kunnossa olleen Divan mukaansa noin kaksi viikkoa sitten kadulta. Löytyessään Diva oli todella laihassa kunnossa ja peloissaan. Luiza kävi parina päivänä houkuttelemassa sitä luokseen ennen kuin nälkä vei voiton ja Diva tuli luokse. Naapuruston ihmiset oli kertonut että Diva on ollut kadulla nyt muutaman päivän ja että se oli heitetty muutama päivä sitten autosta tienvarteen. Divalla on hyvin todennäköisesti ollut pennut koska sen nisät oli sen näköiset mutta pentuja ei löytynyt eli ne on joko hylätty muualle tai tapettu.

Luiza sanoi ettei voi käsittää miten joku on voinut hylätä Divan sillä se on niin uskomattoman kiltti ja lempeä koira. Diva tulee loistavasti kaikkien koirien ja kissojen kanssa juttuun ja on muutenkin ”huomaamaton” ja hiljainen helppo koira. Eli ei hauku ja kuulemma makailee ison osa päivästä sängyllä tai sohvalla nätisti kun Luiza tekee kotitöitä. Eli tässä taas yksi väärin kohdeltu hiomaton timantti.

Painoa neidillä on 4,5kg mutta vähän tulee varmaan vielä lisää kun oli tosiaan aika laihana. Eli tulee olemaan varmaan sen 5-5,5kg, korkeutta noin 30cm.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Diva saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Diva on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseenkotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

07.03.2015

DIVA on varattu omaan kotiinsa Suomeen 🙂

06.04.2015

DIVA saapui omaan kotiinsa Suomeen 03.04.

Varaajana toimi: Jenni

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.