Päivitetty 13.05.2014

Kodin saanut koira: SONIA


Kotie etsivä koira: SONIA

SONIA

*noin 2-vuotias

*naaras

*steriloitu

*Romaniassa

 

 

 

24.03.2014

Pikkukoirat Bingo ja Sonia ovat eläneet kadulla Bukarestin liepeillä, missä muuan eläinrakas rouva ruokki niitä säännöllisesti. Kuinka kauan ne ovat kadulla eläneet, sitä emme tiedä, mutta oletettavaa on, etteivät kovin kauaa, sillä ne ovat suhteellisen hyväkuntoisia ja toisekseen tuollaiset pienet, kiltit koirat ovat helppoja kohteita rankkureille.
Rouvan kävi sääliksi Soniaa ja Bingoa ja hän postasi niiden kuvia facebookissa, jota kautta tieto niistä kulkeutui myös eläinsuojelija Giovanni Razvanille. Giovannilla oli juuri sen verran tilaa pienellä, yksityiselä koirasuojallaan ja hän tiesi, että näillä kahdella olisi kaikki mahdollisuudet tulla adoptoiduiksi, joten hän haki pikkuiset turvaan.
Sonia ja Bingo ovat olleet Giovannin suojassa vasta muutaman päivän, joten tulemme tarkentamaan niiden luonnekuvausta ym seuraavalla viikolla, kun pikkuiset ovat saaneet hieman asettua aloilleen. Tähän mennessä Sonia ja Bingo ovat käyneet elänlääkärissä, ne on steriloitu ja kastroitu ja niiden rokotusohjelma on aloitettu, sekä tietysti ulko- ja sisäloishäätökuurit.
Sekä Sonia että Bingo vaikuttavat ystävällisiltä ja kilteiltä koirilta. Niistä pystyy jo sanomaan niiden olevan ihmisrakkaita ja tulevan toimeen paitsi keskenään, myös kolmannen narttukoiran kanssa, jonka kanssa ne jakavat kennelinsä.

Sonian arvioidaan painavan tällä hetkellä noin 6 kiloa. Tyttö on säkäkorkeudeltaan 30-35 cm. Iältään Sonia on noin kaksi-vuotias.

Sonia tullaan luovuttamaan asianmukaisesti rokotettuna,steriloituna, sirutettuna, loishäädettynä, tautien varalta testattuna ja oman EU-passin kera.

Tutustuthan huolellisesti sivultamille löytyviin: koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoasi.

Yhteydenotot Jennille

4.4.2014

Sonia on varattu omaan kotiinsa Suomeen. Sonia ja Bongo pääsevät samaan kotiin. Smile

13.05.2014

Sonia ja Bongo saapuivat omaan kotiinsa 10.05. 🙂

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.