Päivitetty 16.12.2015

Kodin saanut koira: KUKI


9/2015

9/2015

 

KUKI

* uros

* arvioitu syntymäaika 2012

* kastroitu

* Romaniassa.

 

 

 


15.7.2015

Kuki on hellyyttävä partasuu yhteistyötahomme Suflete Dragin tarhalta Sintestistä. Noin 3-vuotias Kuki on saanut uuden mahdollisuuden päästyään pois Palladyn kunnalliselta tarhalta, jossa useimmille koirille koittaa kurjempi kohtalo, ja se etsii nyt omaa kotiaan adoptio-ohjelmamme kautta.

Kuki on hyvin energinen ja aktiivinen, ja se pomppii iloisesti ihmisiä tervehtiäkseen. Se myös hiukan hammastelee innostuksissaan, joten sen tulevan kodin olisi hyvä valmistautua opettamaan koiraa rauhoittumaan, sekä tervehtimään ihmisia aavistuksen maltillisemmin. Kooltaan Kuki on varsin kompaktin kokoinen, se painaa noin 15 kg ja on noin 45 cm korkuinen.

Luonteeltaan Kuki on hyvin sosiaalinen ja rohkea. Se on hyvin määrätietoinen ja pyrkii päättäväisesti syliin rapsuteltavaksi ja nauttii huomion keskipisteenä olemisesta. Koira myös antaa nätisti käsitellä itseään, eikä vierasta lainkaan uusiakaan ihmisiä. Muiden koirien kanssa Kuki tulee hyvin toimeen, ja se käyttäytyy iloisesti ja leikkisästi. Se voisikin hyvin sopia kaveriksi jollekin toiselle reippaalle ja sosialliselle koiralle.

28.9.2015
Kulkurit tapasivat Kukin Romaniassa Sintestissä syyskuussa 2015. Alkuun Kuki hyppi ja pyöri vallattomasti, se oli selvästi todella innoissaan vierailijoista ja halusi huomiota todella paljon. Kukin häkkikaveri oli myös hyvin riehakas ja luultavasti Kuki olisikin käyttäytynyt rauhallisemmin ilman tätä. Alun hulinoinnin jälkeen Kuki rauhoittui nauttimaan rapsutuksista. Koira osoittautuikin todella kiltiksi ja ystävälliseksi, ja sen häntä heilui iloisesti koko vierailun ajan.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Kuki on kastroitu ja se saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Kuki on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

15.12.2015
Kuki on varattu ja se muuttaa pian omaan kotiinsa Ranskaan!

Yhteyshenkilö Evi Koskinen.

Video: Turbo, Ciuf, Kuki and Red, kuvattu 1.9.2015.
Kuki videossa isompi vaalea karkeakarvainen koira.

 

Video: Kuki, Red ja muu lauma Sintestissä 6/2015
(Kuki videolla suurempi karkeakarvainen koira.)

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.