Päivitetty 08.06.2017

Enkelikoira: LADY URSULA


Syntymäaika: 2006
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Glina)
steriloitu

 

28.11.2016
Kulkurien aktiivit vierailevat säännöllisesti Romaniassa paikallisten yhteistyökumppaneiden luona. Yksi matkojen tarkoituksista on kartoittaa uusia sopivia koiria yhdistyksen adoptio-ohjelmaan. Marraskuussa 2016 Romanian matka kohdistui mm. bukarestilaisen eläinsuojeluyhdistyksen, Asociatia A Doua Sansan ylläpitämälle  Glinan tarhalle, jossa asuu ympärivuotisesti noin 200 koiraa. Glinan tarhalta yksi adoptio-ohjelmaan päätynyt koira on kunnon senioritar Lady Ursula, joka ehdottomasti ansaitsee mahdollisuuden viettää viimeiset aikansa rakastettuna perheenjäsenenä omassa kodissaan.

Upea Ursula on hieman ujo ja melko eleetön ja tarhalla se vetäytyy enemmin omaan rauhaansa, kuin seuraa tapahtumia tai vieraita läheltä. Hetken kuluttua Ursula tulee kuitenkin kopista ulos ja siihen mummu sitten jääkin rapsuteltavaksi. Ihanasta Ursulasta huokuu iän tuoma viisaus ja tyyneys. Glinan tarhalla Ursulan kanssa samassa häkissä asuu rauhallinen ja kiltti papparainen Statler.

Ursulalla taitaa vielä muutama hammaskin olla suussa, mutta voisi kuvitella, ettei ole enää sen jälkeen, kun se tulee ensimmäistä kertaa suomalaisesta hammashoidosta.

Painoa tällä herttaisella mummulla on arvion mukaan noin 20 kg ja säkäkorkeutta noin 50 cm.

04.06.2017
Rakastettava ja kerrassaan suloinen rouva Ursula on siirtynyt enkeliksi. Ursulalla todettiin vakava parantumaton sairaus, jonka vuoksi se poistettiin aikaisemmin adoptio-ohjelmasta. Ursula nukkui toukokuussa ikiunen Glinan tarhalla.

Hyvää matkaa Ursula <3 Emme unohda sinua.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan?

Jos tiedät mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.

Huomioithan että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Lady Ursula saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Lady Ursula on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Lady Ursulan yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.