Päivitetty 13.03.2016

Kodin saanut koira: LARRY


Larry 12/2015

 

LARRY

* Arvioitu syntymäaika 5/2015

* Uros

* Kastroidaan

* Romaniassa.

 

 

 

16.12.2015
Larry on reipas mutta rauhallinen nuori uroskoira Romaniasta. Larry on löytynyt kadulta emon ja sisarustensa kanssa pian synymänsä jälkeen. Romanialaisten läinsuojelijoiden Alina ja Anda Murgun tuttuava löysi pentueen. Hän piti pentueen emon itsellään, mutta pennut muuttivat Murgujen luokse Suflete Dragi -tarhalle Sintestiin lokakuussa 2015.

Larry on tällä hetkellä noin 7 kk ikäinen. Korkaudeltaan se on noin 35 cm kokoinen, mutta tulee kasvamaan vielä hiukan. Painoa Larrylla on nyt noin 7 kiloa, ja se varmasti jääkin aikuisena pieneksi tai keskikokoiseksi alle 15 kiloiseksi. Ulkomuodoltaan Larry muistuttaa hiukan beaglea. Sillä on kauniit silmät, lämpimän värinen ruskea-valkoinen lyhyt turkki ja hauska pilkukas kuono.

Luonteeltaan Larry on rauhallinen ja hillitty ikäisekseen. Se ei sählää, eikä juuri hauku, minkä vuoksi Larryn voisi kuvitella viihtyvän myös kerrostalossa. Toisten koirien kanssa Larry tulee hyvin toimeen, ja se on iloinen, leikkisä ja sosiaalinen pentu.

Nuoren ikänsä vuoksi Larrya ei ole vielä katroitu, mutta se tullaan kastroimaan ennen Suomeen tuloa.

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Larry saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Larry on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.
Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

13.3.2016
Larry on varattu omaan kotiinsa Ranskaan!

Yhteyshenkilö: Evi Koskinen.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.