Päivitetty 12.09.2016

Kotia etsivä koira: LENI


Syntymäaika: 9/2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Deissima Roxana)
steriloidaan

15.08.2016

Leni on tällä hetkellä Romaniassa Roxana Deissiman luona odottamassa omaa kotiaan.
Lenin tarina jonka me tiedämme, alkaa kun rajavartija löytää Lenin pentuna rajalta ja päättää pelastaa sen. Rajavartija tiesi jo alusta alkaen ettei voi pitää Leniä loputtomiin, mutta Leni sai elää 7kuukautta rajavartijan kotona opettelamssa kotikoiran tapoja, sitten se siirtyi Roxanalle etsimään sitä loppuelämän kotia.

Leni on oletettavasti lyhyt karvainen saksanmetsästysterrieri, tästä emme kuitenkaan voi olla täysin varmoja, mutta kovasti neitokainen kaikin puolin tuota rotua edustaa. Jos avaa rotukuvauksen saksanmetsästysterrieristä, löytää kuvauksen Lenistä: vilkas, aktiivinen, energinen, sisukas, seurallinen, tempperamenttinen… Leni on ihmisten kanssa loistava, se on todella ystävällinen, mutta innostuessaan hieman hössö vielä.
Leni on erittäin aktiivinen koira, joka tulee vaatimaan omistajiltaan paljon aktiviteetteja ja liikuntaa. Leni on oppinut kotikoiran tapoja, mutta esimerkiksi täysin sisäsiisti se ei vielä ole. Koska Leni on niin vahvasti puhtaan saksanmetsästysterrierin oloinen, emme luovuta sitä kotiin missä on kissoja, Lenin mahdollisesti vahvan riistaviettisyyden vuoksi.
Leni on varsinainen ilopilleri joka rakastaa juoksemista ja vauhtia.

Leni on tällä hetkellä noin 40cm korkea ja painaa 8-10kg.

12.9.2016

Leni on varattu omaan kotiinsa Hollantiin.


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen.

Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Leni saapuu Suomeen asianmukaisesti steriloituna, rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Leni on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Leniä kodin etsinnässä auttaa Veronika

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.