Päivitetty 25.04.2016

Kodin saanut koira: LEX


Syntymäaika: 2014
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Mihaela Soare)
kastroidaan

 

02.03.2016
Lempeä ja ystävällinen pieni poikakoira, nimeltään Lex odottaa tällä hetkellä omaa kotiaan Târgovișten kaupungissa paikallisen eläinsuojelijan Mihaela Soaren luona.

Suloinen Lex on luonteeltaan todella kiltti, hyväntahtoinen sekä sosiaalinen ihmisiä, muita koiria sekä kissoja kohtaan. Vaikuttaisi siltä, että Lex on kaikkien kaveri.

Ihana Lex osaa kulkea hienosti hihnassa ja autossa pikkuinen matkustaa kuin vanha tekijä. Kaiken kaikkiaan Lex on todella herttainen ja miellyttävä koira.

Tällä hetkellä Lex ei ole haukkuherkkä Mihaelan luona, mutta on tärkeää muistaa, että käytös voi muuttua kotiutumisen myötä.

Kultaisella Lexillä on arvion mukaan painoa noin 10kg ja säkäkorkeutta noin 35cm.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Lex saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Lex on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

27.03.2016
Suloinen Lex on varattu omaan kotiin Suomeen! Valtavasti onnea Lexille ja sen tulevalle perheelle <3

25.04.2016
Ihana Lex lensi Suomeen ikiomaan kotiinsa eilen 24.4.

Lexin yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.