Päivitetty 25.04.2016

Kodin saanut koira: NUTELLA


Syntymäaika: 211-2012
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Sintesti)
steriloidaan

 

21.03.2016
Pieni ystävällinen tyttökoira nimeltään Nutella on löydetty muutamia viikkoja sitten hylättynä Bukarestin kaupungista.  Tällä hetkellä neiti odottaa omaa kotiaan Sintestin tarhalla, jota ylläpitää Kulkurien toinen pääyhteistyökumppani, yhdistys nimeltään Asociatia Suflete Dragi.

Tarhalla herttainen Nutella on jokseenkin eksyneen oloinen sekä hämmentynyt kaikesta metelistä ja hälinästä, mitä sen ympärillä tapahtuu. Pikkuisella on varmasti ollut aikaisemmin koti ja sen vuoksi tarhaelämä on sille erityisen rankkaa. Nutella myös palelee tarhalla, koska se on kooltaan hyvin pieni.

Luonteeltaan suloinen Nutella on ihmisiä sekä toisia koiria kohtaan sosiaalinen, kiltti ja lempeä. Nutella tulee rohkeasti tervehtimään myös tuntemattomia ihmisiä, eikä siis ujostele tilannetta lainkaan. Kerrassaan ihastuttava Nutella on olemukseltaan hyvin rauhallinen ja hyväntahtoinen.

Nutella etsii sitoutunutta kotia, jossa ymmärretään, että pienikin koira tarvitsee liikuntaa, huolenpitoa ja aikaa.

Painoa tällä pikkuisella neidillä on arvion mukaan noin 5 kg ja säkäkorkeutta noin 30 cm.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.
Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Nutella saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Nutella on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

02.04.2016
Nutella on varattu omaan kotiin Suomeen <3

25.04.2016
Ihana pikkuinen Nutella lensi Suomeen ikiomaan kotiinsa eilen 24.4.

Nutellan yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.