Päivitetty 09.03.2017

Kodin saanut koira: LITTLE NEMO


Syntymäaika: 10/2013
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Rosiori)
kastroidaan

 

20.2.2017
Little Nemo on noin 3-4 vuotias poika joka etsii kotiaan Rosiorin kunnalliselta tarhalta käsin, ulkona lyhyen ketjun päässä. Rosiorin kunnallinen tarha on karu paikka, mutta onneksi sinnikäs romanialainen eläinsuojelija Cornelia Stan on siellä tekemässä parhaansa, jotta karut olot olisivat koirille edes hieman siedettävämmät. Karuista oloista huolimatta tarhalle on tunkua ja aina yhden päästessä pois on lukuisia jonottamassa tämän onnekkaan paikkaa. Surkeatkin tarhaolot ovat katua ja sen vaaroja paremmat.

Little Nemo on komea poika, jonka turkki on harmaanruskea, kevyesti raidallinen. Korkeutta pojalla on n 50cm painoa todennäköisesti parikymmentä kiloa. Rotuperimää on hankala täysin tästä pojasta arvioida, mutta mahdollisesti hänessä on ripaus jonkun voimakasluontoisen rodun verta. Poika tulee rakkauden lisäksi tarvitsemaan selkeitä rajoja ja kärsivällisyyttä, aivan kuten kuka tahansa koira kotiutuessaan.

Little Nemo on aktiivinen ja utelias poika, joka tutkii ympäristöään, vaikka alkuun uudet ihmiset hieman poikaa jännittävätkin. Pienestä alkujännityksestä huolimatta häntä heiluu ja hän lähestyy ihmistä ujosti. Kun poika on uskaltautunut luokse se antaa hienosti tutkia itsensä ja tykkää rapsutuksista. Pojalla on takahampaissa hieman hammaskiveä, vaikka hampaiden yleiskunto onkin hyvä.

Kotiuduttuaan Little Nemosta todennäköisesti kuoriutuu aktiivinen tyyppi joka tulee kaipaamaan aktiviteetteja elämäänsä. Pitkät lenkit ja esimerkiksi joku yhteinen harrastus voisi olla pojan mieleen. Tarhalla Little Nemo on tullut hyvin juttuun muiden koirien kanssa.

28.2.2017
Little Nemolle lisätty video helmikuulta!

5.3.2017
Little Nemo on varattu ikiomaan kotiinsa Saksaan!

_____________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Little Nemo saapuu Suomeen steriloituna/kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Little Nemo on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Little Nemon yhteyshenkilö on Elina Silvennoinen.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.