Päivitetty 08.08.2016

Kodin saanut koira: LUPISOR


Syntymäaika: 4/2014
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (OneVet)
kastroitu

 

18.4.2016
Ioana Bodea on Romaniassa toimiva eläinsuojelija ja toimii vapaaehtoistyöntekijänä OneVetin tarhalla. Lupisorin Ioana sai otettua pois Palladyn kunnalliselta tarhalta 4.12.2015 ja hetken Luopisor asui muualla, mutta nyt koira on sijoitettu OneVetin tarhalle.

Lupisor on nuori uros, joka tulee toimeen muiden koirien kanssa. Aktiivinen ja toiminnallinen koira, joka tarvitsee kodin missä tehdään ja touhutaan koiran kanssa. Alkuun voi Lupisor olla hieman ujo uusille ihmisille, mutta tuo ujous katoaa nopeasti ja pian onkin uusikin ihminen Lupisorin mielestä hyvä kaveri.

Koko noin 60 cm ja painoa noin 20-25 kg

18.5.2016
Aktiivimme tapasivat Lupisorin toukokuussa ja vastaan tuli iso ja komea koira. Lupisor on reipastunut entisestään ja luottamus tuttuun ihmiseen tulee hyvin esille, kun eläisuojelija Oana käsittelee koiraa, joka on viettänyt aikaa Lupisorin kanssa. Vieraisiin Lupisor suhtautuu ystävällisesti, vaikka hieman jännittää uutta tilannetta. Ruoka on Lupisorille tärkeä asia ja ärähti muita tunkeilijoita siirtymään sivummalle, vaikkakin muuten ei vastaa muiden rähinöihin, vaan on arvokkaasti hiljaa. Kuvia ja video lisätty.

Videolla näkyy, kuinka Lupisor on motivoitavissa ruualla ja kuinka häntä heiluu.

21.6.2016
Videoterveisiä Lupisorilta. Siitä arkalaisesta, joka henkisesti oli jo lähes luovuttanut, on kasvanut upeisiin mittoihin, niin sisäisesti, kuin ulkosestikin. Mahtavan komea nuori poika Lupisor.

4.7.2016
Lupisor on varattu.

8.8.2016
Lupisor saapui viime yönä omaan kotiinsa

 

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

 

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

 

Lupisor saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Lupisor on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

Lupisorin yhteyshenkilönä toimii: Stina Nurmikoski

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.