Päivitetty 08.08.2016

Kodin saanut koira: VEIKKA


Syntymäaika: 07-08/2015
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
ei kastroitu

22.04.2016

Sisko ja Veikka löydettiin kadulta Onevetin työntekijöiden toimesta. Gabi, onevetin työntekijä seurasi näitä kahta jonkin aikaa, kunnes sai vihdoin sisarukset kiinni ja toimitti heidät turvaan. Nyt nämä kaksi ovat valmiita etsimään omia kotejaan.

Veikka oli löydettäessä aika arka mutta on reipastunut kovasti ja on sisaruksista rohkeampi. Herra jännittää jonkin verran uusia ihmisiä, mutta rentoutuu kyllä ajan kuluessa. Veikka antaa tuttujen ihmisten käsitellä itseään hyvin. Veikka tulee vaatimaan uudelta kodiltaan aikaa ja kärsivällisyyttä oppiakseen kotikoiran tavoille ja saadakseen rohkeutta.

Veikka on kooltaan keskikoinen. Maaliskuussa herralla oli painoa noin 12-15 ja korkeutta noin 45-50 senttiä. Veikka voi kasvaa vielä vähän.

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella.

Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Veikka saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Veikka on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

28.06.2016

Veikka on varattu omaan kotiinsa Suomeen.

05.08.2016

Veikka saapui omaan kotiinsa Suomeen.

Veikan yhteyshenkilönä toimii: Jenni Huuskonen

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.