Päivitetty 30.10.2016

Kodin saanut koira: MANU


Syntymäaika: 01/2016
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Mitreni)
kastroidaan

 

 

 

12.9.2016

Suloinen Manu on elänyt lyhyen elämänsä kodittomana koirana Mitrenin kylässä. Se on kuitenkin ollut siinä mielessä onnekas, että se on saanut majailla eläinrakkaan pormestarin hyväksynnällä kaupungintalon pihamaalla pienen koiraporukan kanssa.
Tapasimme Manun ja sen kaverit elokuun alussa ja Manulle kävi niin onnekkaasti, että se löysi oman kodin Suomesta jo ennen adoptio-ohjelmaan lisäämistä ja tänään Manu on iloksemme varattu.

30.10.2016

Manu saapui omaan kotiin Suomeen 16.10.2016.


Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaisuutta, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Manu saapuu Suomeen asianmukaisesti kastroituna , rokotettuna, ulko- ja loishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Manu on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä terveyteen ja kustannuksiin.

 

Yhteyshenkilö: Salla Honkapää

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.